Şehitler Mahallesi Gençleri İftarda Buluştu

Gölcük 06.08.2013 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Şehitler Mahallesi Gençleri İftarda Buluştu

Gölcük şehitler mahallesi gençleri geleneksel 2. İftar programında buluştular.

Gölcük şehitler mahallesi gençleri geleneksel 2. İftar programında buluştular. Şehitler mahallesinin gençleri geleneksel 2. iftar programını şehitlik parkında gerçekleştirdiler. Şehitler mahallesi gençleri adına konuşma yapan Muhammet Ali Eren; konuşmasına başlamadan önce Ramazan ayının önemini ayetlerle ve hadislerle anlattı, ardından geçen seneki iftar programında 20 kişilik iftar verdiklerini ve bugün ki iftarda 40 kişilik bir iftar programını gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Eren; mahalle gençleri olarak bir sonra ki Ramazan ayında da Allah nasip ederse 60 kişilik iftar programı yapmayı düşündüklerini dile getirdi. Eren; iftar programında gençlerin bir araya getirilmesinde, davet edilmesinde, maddi manevi emeği geçen arkadaşların isimlerini tek tek söyleyerek teşekkür etti.  Eren; şehitler mahallesi gençleri olarak Gölcük belediyesi başkanı Mehmet Ellileşe de teşekkür etmeyi unutmadılar. Eren; Gölcük belediye başkanımızın şehitlik parkını yerinde incelediğini ve 1 hafta geçmeden, şehitlik parkının çevre düzenlemesini, yeni aydınlatma lambalarının değiştirilmesi, bankların, çöp kovalarının, masalarının elden geçirildiğini dile getirerek belediye başkanımıza gençler adına teşekkür ediyoruz dedi. Eren iftar programına katılan Ak parti Şehitler Mahallesi başkanı Kadem Serindere ye ve mahallenin gençlerine teşekkür etti. Eren; bir sonraki iftar programında vatani görevlerini yapacak olan arkadaşlarımızın olduğunu dile getirdi ve bu arkadaşların isimlerini açıklayarak; Abdul Latif Eren, Ersin Kuş, Yunus Yeşilyurt, Muhammet Eren, Ömer Bayram aramızda olamayacaklar dedi ve 5 kişilik asker eğlencesi programını 12 Ağustos 2013 pazartesi akşamı saat 20:00 de Gölcük Şirin köy Kültür Merkezi düğün salonunda düzenleyeceklerini duyurusunu hatırlattı. Şehitler mahallesi gençleri olarak Vatanı görevine gidecek olan 5 arkadaşımızı, asker eğlencesinde yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi ve asker eğlencesine tüm Gölcük genç arkadaşlarını davet etti.
Gölcük şehitler mahallesi gençleri geleneksel 2. İftar programında buluştular.

Gölcük şehitler mahallesi gençleri geleneksel 2. İftar programında buluştular.

Şehitler mahallesinin gençleri geleneksel 2. iftar programını şehitlik parkında gerçekleştirdiler. Şehitler mahallesi gençleri adına konuşma yapan Muhammet Ali Eren; konuşmasına başlamadan önce Ramazan ayının önemini ayetlerle ve hadislerle anlattı, ardından geçen seneki iftar programında 20 kişilik iftar verdiklerini ve bugün ki iftarda 40 kişilik bir iftar programını gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Eren; mahalle gençleri olarak bir sonra ki Ramazan ayında da Allah nasip ederse 60 kişilik iftar programı yapmayı düşündüklerini dile getirdi. Eren; iftar programında gençlerin bir araya getirilmesinde, davet edilmesinde, maddi manevi emeği geçen arkadaşların isimlerini tek tek söyleyerek teşekkür etti.  Eren; şehitler mahallesi gençleri olarak Gölcük belediyesi başkanı Mehmet Ellileşe de teşekkür etmeyi unutmadılar. Eren; Gölcük belediye başkanımızın şehitlik parkını yerinde incelediğini ve 1 hafta geçmeden, şehitlik parkının çevre düzenlemesini, yeni aydınlatma lambalarının değiştirilmesi, bankların, çöp kovalarının, masalarının elden geçirildiğini dile getirerek belediye başkanımıza gençler adına teşekkür ediyoruz dedi. Eren iftar programına katılan Ak parti Şehitler Mahallesi başkanı Kadem Serindere ye ve mahallenin gençlerine teşekkür etti. Eren; bir sonraki iftar programında vatani görevlerini yapacak olan arkadaşlarımızın olduğunu dile getirdi ve bu arkadaşların isimlerini açıklayarak; Abdul Latif Eren, Ersin Kuş, Yunus Yeşilyurt, Muhammet Eren, Ömer Bayram aramızda olamayacaklar dedi ve 5 kişilik asker eğlencesi programını 12 Ağustos 2013 pazartesi akşamı saat 20:00 de Gölcük Şirin köy Kültür Merkezi düğün salonunda düzenleyeceklerini duyurusunu hatırlattı. Şehitler mahallesi gençleri olarak Vatanı görevine gidecek olan 5 arkadaşımızı, asker eğlencesinde yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi ve asker eğlencesine tüm Gölcük genç arkadaşlarını davet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.