LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT OKUTACAKLAR

Gölcük 18.11.2018 - 22:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLÜT OKUTACAKLAR

Mevlüt Kandili dolayısı ile Gölcük Yörük Türkmenler Kültür Yardımlaşma Derneği Tarafından 23 Kasım Perşembe günü tüm şehitler anısına Mevlüt okutarak lokma dağıtacaklar.

Gölcük’te 2015 yılında kurulan Gölcük Yörük Türkmenler Kültür Yardımlaşma Derneği birçok etkinlikler yaparak tanıtımını en iyi şekilde yaptılar. Bu etkinlik kapsamında 23 Kasım 2018 de şehitlerimizin anısına Mevlüt okutarak lokma tatlısını dağıtacaklar. Dernek etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya; “derneğimiz yaklaşık 3 yıldan beri ilçemizde üyelerine hizmet veriyor. Bu hizmetlerin kapsamında kültürel tanıtımları en iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Bu kültürel tanıtımlarını yanı sıra birlik ve beraberliği oluşturmak, insanların tanışıp kaynaşmayı sağladı. Bu çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalarımızın kapsamında ilçemizde her özel günlerde yapılan çalışmalara bizler dernek olarak bu çalışmalarda yer alarak katkı sağladık. Yine bu gün Mevlüt kandilimizdir. Bundan dolayı 23 Kasım 2018 Perşembe günü Dernek binamızda tüm şehitlerimiz anısına Mevlüt okutarak lokma tatlısını dağıtacağız. Şu anda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yaklaşık 200 kişilik hazırlığımızı yapıyoruz. Dernek olarak yaşadığımız bu coğrafyada bir şeylere katkı sağlamayı hedefledik. Bu hedeflerimizin doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ben şunu belirtmek istiyorum. 2019 yerel seçimlerinde İznik’te bulunan köyüme hizmet için Muhtar adayı oldum. Mart 2019 da Gölcük’ten ayrılacağım. Eğer Muhtar olarak seçildiğimde bundan sonra kendi köyümde hizmetlerim devam edecektir” şeklinde konuştu.   Fahri Haner          
Mevlüt Kandili dolayısı ile Gölcük Yörük Türkmenler Kültür Yardımlaşma Derneği Tarafından 23 Kasım Perşembe günü tüm şehitler anısına Mevlüt okutarak lokma dağıtacaklar.

Gölcük’te 2015 yılında kurulan Gölcük Yörük Türkmenler Kültür Yardımlaşma Derneği birçok etkinlikler yaparak tanıtımını en iyi şekilde yaptılar. Bu etkinlik kapsamında 23 Kasım 2018 de şehitlerimizin anısına Mevlüt okutarak lokma tatlısını dağıtacaklar. Dernek etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya; “derneğimiz yaklaşık 3 yıldan beri ilçemizde üyelerine hizmet veriyor. Bu hizmetlerin kapsamında kültürel tanıtımları en iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Bu kültürel tanıtımlarını yanı sıra birlik ve beraberliği oluşturmak, insanların tanışıp kaynaşmayı sağladı. Bu çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Bu çalışmalarımızın kapsamında ilçemizde her özel günlerde yapılan çalışmalara bizler dernek olarak bu çalışmalarda yer alarak katkı sağladık. Yine bu gün Mevlüt kandilimizdir. Bundan dolayı 23 Kasım 2018 Perşembe günü Dernek binamızda tüm şehitlerimiz anısına Mevlüt okutarak lokma tatlısını dağıtacağız. Şu anda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yaklaşık 200 kişilik hazırlığımızı yapıyoruz. Dernek olarak yaşadığımız bu coğrafyada bir şeylere katkı sağlamayı hedefledik. Bu hedeflerimizin doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ben şunu belirtmek istiyorum. 2019 yerel seçimlerinde İznik’te bulunan köyüme hizmet için Muhtar adayı oldum. Mart 2019 da Gölcük’ten ayrılacağım. Eğer Muhtar olarak seçildiğimde bundan sonra kendi köyümde hizmetlerim devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

Fahri Haner        

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.