LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİTLİKLER 18 MART'A HAZIR

15.03.2016 - 09:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİTLİKLER 18 MART'A HAZIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehitlikleri Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart anma programına hazırlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehitlikleri Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart’a hazırlıyor. Her yıl askeri törenin düzenlenerek anma programı yapılan şehitlikler tören öncesi bakımdan geçiriliyor. Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü şehitliklerin yanısıra tüm mezarlılarda da bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.   TÜRK BAYRAKLARI ASILDI Bu kapsamda Bağçeşme Namazgâh ve Başiskele Yuvacık Şehitlikleri’nde Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından bakım çalışması yapılıyor. Şehit mezarlarındaki ve yürüyüş yollarındaki yıpranmış bölümler elden geçirildi. Mezarların her birine Türk Bayrağı asıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehitlikleri Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart anma programına hazırlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehitlikleri Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart’a hazırlıyor. Her yıl askeri törenin düzenlenerek anma programı yapılan şehitlikler tören öncesi bakımdan geçiriliyor. Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü şehitliklerin yanısıra tüm mezarlılarda da bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

 

TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Bu kapsamda Bağçeşme Namazgâh ve Başiskele Yuvacık Şehitlikleri’nde Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından bakım çalışması yapılıyor. Şehit mezarlarındaki ve yürüyüş yollarındaki yıpranmış bölümler elden geçirildi. Mezarların her birine Türk Bayrağı asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.