LASTİK İŞ
ismail

SEKA DEVLET HASTA KABULÜNE KAPATILDI

Sağlık 23.03.2020 - 14:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEKA DEVLET HASTA KABULÜNE KAPATILDI

Ülkemizde 30 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan coonavirüs sebebiyle ülkemizde önlemler alınmaya devam ediyor. İlimizde de bu konuda devam eden çalışmalar kapsamında SEKA devlet hastanesi bugünden itibaren pandemi hastanesi olarak hizmet verecek. Koronavirüs önlemleri kapsamında pandemi hastanesi haline getirilen SEKA Devlet Hastanesi bugünden itibaren hasta kabulüne kapatıldı. Sadece koronavirüs hastalarına bakacak olan hastanede MHRS üzerinde randevu alan vatandaşların muayeneleri İzmit Merkezde bulunan Semt Polikliniğinde devam edecek. Semt Polikliniği bundan sonra sadece MHRS üzerinden randevu alan vatandaşların tedavilerini sürdürecek. SEKA Devlet Hastanesi'nin ana binası ve acil servisi dahil sadece koronavirüs pozitif olan ve bu şikayetle giden  hastalara bakacak.

Ülkemizde 30 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan coonavirüs sebebiyle ülkemizde önlemler alınmaya devam ediyor. İlimizde de bu konuda devam eden çalışmalar kapsamında SEKA devlet hastanesi bugünden itibaren pandemi hastanesi olarak hizmet verecek.

Koronavirüs önlemleri kapsamında pandemi hastanesi haline getirilen SEKA Devlet Hastanesi bugünden itibaren hasta kabulüne kapatıldı. Sadece koronavirüs hastalarına bakacak olan hastanede MHRS üzerinde randevu alan vatandaşların muayeneleri İzmit Merkezde bulunan Semt Polikliniğinde devam edecek.

Semt Polikliniği bundan sonra sadece MHRS üzerinden randevu alan vatandaşların tedavilerini sürdürecek. SEKA Devlet Hastanesi'nin ana binası ve acil servisi dahil sadece koronavirüs pozitif olan ve bu şikayetle giden  hastalara bakacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.