LASTİK İŞ
ismail

SEKA DOĞAN VE İHSANİYE CUMARTESİ OYNAYACAK

Spor 29.11.2017 - 22:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEKA DOĞAN VE İHSANİYE CUMARTESİ OYNAYACAK

Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubunda ilçemizi temsil eden İhsaniyespor ve Seka Doğanspor, ligin ilk yarısını düşme hattında tamamlamışlardı.

İhsaniyespor, ilk yarıyı 10 puanla 9’uncu sırada tamamlarken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise 2 puanla son sırada ve galibiyet yüzü göremeden kapamıştı   İHSANİYESPOR DERBENT’TE İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ilk yarının son haftasında galip gelerek, ligin 2. Yarısı için umutlanmıştı. Çok gol atan ve çok gol yiyen ekip olarak göze çarpan Siyah-Beyazlılar, ikinci yarının ilk maçını cumartesi günü Derbent Stadı’nda Kocaeli Nusretiyespor ile yapacak. Ligin ilk yarısında İhsaniye Stadı’nda oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlanmıştı. İhsaniyespor, Derbent’te oynayacağı maçta, rakibini yenereki hızla üst sıralara tırmanmak ve rövanşı almak istiyor.   SEKA DOĞAN ÇIKIŞ ARIYOR Bu sezon lige oldukça genç ve tecrübesiz bir ekiple başlayan Amatör Süper Lig B Grubu temsilcimiz Seka Doğanspor için, ligin ilk yarısı tam bir kabus gibi geçmişti. Oynadığı 10 maçta sadece 2 beraberlik elde eden Seka Doğanspor, diğer 8 karşılaşmadan boynu bükük ayrıldı ve ligin ilk yarısını 2 puanla son sırada tamamlamıştı. Seka Doğanspor, ligin 2. Yarısına Cumartesi günü Kavaklı Stadı’nda konuk edeceği, Diliskelesispor maçı ile start verecek. Antrenör Yaşar Nalbantoğlu, Diliskelesispor’u yenerek, 2. Yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   ************************  
Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubunda ilçemizi temsil eden İhsaniyespor ve Seka Doğanspor, ligin ilk yarısını düşme hattında tamamlamışlardı.

İhsaniyespor, ilk yarıyı 10 puanla 9’uncu sırada tamamlarken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise 2 puanla son sırada ve galibiyet yüzü göremeden kapamıştı

 

İHSANİYESPOR DERBENT’TE

İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ilk yarının son haftasında galip gelerek, ligin 2. Yarısı için umutlanmıştı. Çok gol atan ve çok gol yiyen ekip olarak göze çarpan Siyah-Beyazlılar, ikinci yarının ilk maçını cumartesi günü Derbent Stadı’nda Kocaeli Nusretiyespor ile yapacak. Ligin ilk yarısında İhsaniye Stadı’nda oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlanmıştı. İhsaniyespor, Derbent’te oynayacağı maçta, rakibini yenereki hızla üst sıralara tırmanmak ve rövanşı almak istiyor.

 

SEKA DOĞAN ÇIKIŞ ARIYOR

Bu sezon lige oldukça genç ve tecrübesiz bir ekiple başlayan Amatör Süper Lig B Grubu temsilcimiz Seka Doğanspor için, ligin ilk yarısı tam bir kabus gibi geçmişti. Oynadığı 10 maçta sadece 2 beraberlik elde eden Seka Doğanspor, diğer 8 karşılaşmadan boynu bükük ayrıldı ve ligin ilk yarısını 2 puanla son sırada tamamlamıştı. Seka Doğanspor, ligin 2. Yarısına Cumartesi günü Kavaklı Stadı’nda konuk edeceği, Diliskelesispor maçı ile start verecek. Antrenör Yaşar Nalbantoğlu, Diliskelesispor’u yenerek, 2. Yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.