LASTİK İŞ
ismail

SEKA DOĞANSPOR DİBE DEMİR ATTI

Spor 15.10.2017 - 14:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEKA DOĞANSPOR DİBE DEMİR ATTI

Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki temsilcilerimiz olan, İhsaniyespor ve Seka Doğanspor ligin 5'inci haftasını mağlubiyetle kapadılar. İhsaniyespor, deplasmanda oynadığı maçta Kocaeli Güneşspor'a 4-1, Seka Doğanspor ise kendi evinde oynadığı maçta, Hereke Yıldızspor'a 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattılar. Oynadığı 4 maçı da kaybeden Seka Doğanspor ise hızla irtifa kaybediyor

SEKA DOĞAN 4 MAÇTA SIFIR ÇEKTİ Amatör Süpr Lig A Grubu'nın 5. Hafta maçında, kendi evinde, kendisi gibi, hiç puanı bulamayan Herke Yıldızspor'u ağırlayan, temsilcimiz Seka Doğanspor, mutlak kazanması gereken maçı 2-1 kaybederek, 4'üncü maçında da puanla tanışamadı ve bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. Kavaklı Stadı'nda oynanan maça, 3 puan parolasıyla çıkan Seka Doğanspor, 33. Murat'ın attığı golle 1-0 geriye düştü. Ancak 34. Dakikada üst üste 2 korner atışı kullanan temsilcimiz 2. Kornerde Kaptan Ferdi'nin kafa vuruşunda, topa ters vuran Oğulcan, uzaklaştırmak istediği yoğu kendi ağlarına gönderdi ve skor 1-1 oldu.  MAÇIN GOLLERİ İLK YARIDA GELDİ Bu golden 6 dakika sonara sağ kanattan gelişen Hereke Yıldız atağında, topla buluşan Seyfettin sert ve düzgün vuruşla topu ağlata gönderdi ve skoru 2-1 yaptı. İkinci yarıda 2 takımda gol kaydına muaffak olamadı ve maç ilk yarıda atılan golerle 2-1 Hereke Yıldızspor'un galibiyetiyle noktalandı. Bu sonuçla Hereke Yıldızspor ilk puanlarını ve ilk galibiyetini alırken, Seka Doğanspor ise 4'üncü maçında da sıfır çekti ve ligin dibine demir attı.  İHSANİYESPOR GALİBİYETE HASRET Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki diğer temsilcimiz İhsaniyespor ise Cumartesi günü İzmit Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda oynadığı maçta, Kocaeli Güneşsspor'a 4-1 yenilerek, yine galip gelemedi. Siyah-Beyazlılar, geride kalan 3 maçta 2 beraberlik ve 1 beraberlik elde etmişti. Kocaeli Güneşsspor maçında, maçın 75. Dakikasına kadar maçı 1-1 berabere götüren İhsaniyespor, üst üste yediği gollerle, Kocaeli Güneşspor maçını 4-1 kaybederek, 2 puanla düşme hatında kaldı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.    SEKA DOĞANSPOR: 1 – HEREKE YILDIZ: 2 STAT: Kavaklı Stadı HAKEMLER: Ömer Kocabey **, Hakan Dursun **, Emre Kurt ** SEKA DOĞANSPOR: Sezai Furuncuoğlu **, Ertuğrul **, Emre * (Dk. 78 Yakup *), Sefa **, Burak **, Yasin **, Abdullah **, Ömer Faruk * (Dk. 46 Gökmen *), Ferdi **, Ahmet **, Ramazan **.   HEREKE YILDIZSPOR: Emre Arslan ***, Ahmet ***, Oğulcan **, Hakan ***, Arda Kayal ** (Dk. 53 Arda Usta *), Semih ***, Tolga ** (Dk. 75 Bayram *), Ender ** (Dk. Ali Şanverdi **), Murat ***, Seyfettin ***. GOLLER: Murat (Dk. 33), Oğulcan (Dk. 34 K.K.), Seyfettin (Dk. 40)
Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki temsilcilerimiz olan, İhsaniyespor ve Seka Doğanspor ligin 5'inci haftasını mağlubiyetle kapadılar. İhsaniyespor, deplasmanda oynadığı maçta Kocaeli Güneşspor'a 4-1, Seka Doğanspor ise kendi evinde oynadığı maçta, Hereke Yıldızspor'a 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattılar. Oynadığı 4 maçı da kaybeden Seka Doğanspor ise hızla irtifa kaybediyor

SEKA DOĞAN 4 MAÇTA SIFIR ÇEKTİ
Amatör Süpr Lig A Grubu'nın 5. Hafta maçında, kendi evinde, kendisi gibi, hiç puanı bulamayan Herke Yıldızspor'u ağırlayan, temsilcimiz Seka Doğanspor, mutlak kazanması gereken maçı 2-1 kaybederek, 4'üncü maçında da puanla tanışamadı ve bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. Kavaklı Stadı'nda oynanan maça, 3 puan parolasıyla çıkan Seka Doğanspor, 33. Murat'ın attığı golle 1-0 geriye düştü. Ancak 34. Dakikada üst üste 2 korner atışı kullanan temsilcimiz 2. Kornerde Kaptan Ferdi'nin kafa vuruşunda, topa ters vuran Oğulcan, uzaklaştırmak istediği yoğu kendi ağlarına gönderdi ve skor 1-1 oldu. 

MAÇIN GOLLERİ İLK YARIDA GELDİ
Bu golden 6 dakika sonara sağ kanattan gelişen Hereke Yıldız atağında, topla buluşan Seyfettin sert ve düzgün vuruşla topu ağlata gönderdi ve skoru 2-1 yaptı. İkinci yarıda 2 takımda gol kaydına muaffak olamadı ve maç ilk yarıda atılan golerle 2-1 Hereke Yıldızspor'un galibiyetiyle noktalandı. Bu sonuçla Hereke Yıldızspor ilk puanlarını ve ilk galibiyetini alırken, Seka Doğanspor ise 4'üncü maçında da sıfır çekti ve ligin dibine demir attı. 

İHSANİYESPOR GALİBİYETE HASRET
Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki diğer temsilcimiz İhsaniyespor ise Cumartesi günü İzmit Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda oynadığı maçta, Kocaeli Güneşsspor'a 4-1 yenilerek, yine galip gelemedi. Siyah-Beyazlılar, geride kalan 3 maçta 2 beraberlik ve 1 beraberlik elde etmişti. Kocaeli Güneşsspor maçında, maçın 75. Dakikasına kadar maçı 1-1 berabere götüren İhsaniyespor, üst üste yediği gollerle, Kocaeli Güneşspor maçını 4-1 kaybederek, 2 puanla düşme hatında kaldı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   

SEKA DOĞANSPOR: 1 – HEREKE YILDIZ: 2

STAT: Kavaklı Stadı
HAKEMLER: Ömer Kocabey **, Hakan Dursun **, Emre Kurt **
SEKA DOĞANSPOR: Sezai Furuncuoğlu **, Ertuğrul **, Emre * (Dk. 78 Yakup *), Sefa **, Burak **, Yasin **, Abdullah **, Ömer Faruk * (Dk. 46 Gökmen *), Ferdi **, Ahmet **, Ramazan **.  
HEREKE YILDIZSPOR: Emre Arslan ***, Ahmet ***, Oğulcan **, Hakan ***, Arda Kayal ** (Dk. 53 Arda Usta *), Semih ***, Tolga ** (Dk. 75 Bayram *), Ender ** (Dk. Ali Şanverdi **), Murat ***, Seyfettin ***.
GOLLER: Murat (Dk. 33), Oğulcan (Dk. 34 K.K.), Seyfettin (Dk. 40)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.