LASTİK İŞ
ismail

SEKA PARK YEŞİL SİYAH OLDU

Kocaeli 14.06.2020 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEKA PARK YEŞİL SİYAH OLDU

Sekapark girişindeki tepe de Büyükşehir sayesinde yeşil siyaha büründü.

Kocaeli'nin en önemli markalarından birisi olan Kocaelispor'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her alanda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Sekapark girişindeki 150 metrekarelik yamaca Kocaelispor'a destek olmak için Yeşil - Siyah renklerde "SEKAPARK" yazıldı.   HER YER YEŞİL SİYAHA BÜRÜNÜYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay yolunu  yeşil siyaha boyayıp şampiyonluk yolu olarak anılacağını söyledikten tramvay duraklarını da Kocaelispor’un billboardları ile süslerken şimdi de Sekapark girisindeki yamaca yeşil siyah renklerde SEKAPARK yazdı.     YEŞİL VE SİYAH YONGALAR KULLANILDI Sekapark'ın girişine ayrı bir hava katan Yeşil Siyah renkler, ahşap yongalardan oluşturuldu. Alana güzel bir görünüm kazandıran yazının yanına bin 500 adet mevsimlik çiçek kullanılarak Lale Figürü de yapılıyor. Kocaelispor'un renklerine sahip olan "Sekapark" yazısı yanında oluşturulacak olan Lale Figürü ile daha hoş bir görüntüye sahip olacak.  
Sekapark girişindeki tepe de Büyükşehir sayesinde yeşil siyaha büründü.

Kocaeli'nin en önemli markalarından birisi olan Kocaelispor'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her alanda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Sekapark girişindeki 150 metrekarelik yamaca Kocaelispor'a destek olmak için Yeşil - Siyah renklerde "SEKAPARK" yazıldı.

 

HER YER YEŞİL SİYAHA BÜRÜNÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay yolunu  yeşil siyaha boyayıp şampiyonluk yolu olarak anılacağını söyledikten tramvay duraklarını da Kocaelispor’un billboardları ile süslerken şimdi de Sekapark girisindeki yamaca yeşil siyah renklerde SEKAPARK yazdı.  

 

YEŞİL VE SİYAH YONGALAR KULLANILDI

Sekapark'ın girişine ayrı bir hava katan Yeşil Siyah renkler, ahşap yongalardan oluşturuldu. Alana güzel bir görünüm kazandıran yazının yanına bin 500 adet mevsimlik çiçek kullanılarak Lale Figürü de yapılıyor. Kocaelispor'un renklerine sahip olan "Sekapark" yazısı yanında oluşturulacak olan Lale Figürü ile daha hoş bir görüntüye sahip olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.