LASTİK İŞ

SEKA PARKA HAYRAN KALDI

Kocaeli 26.02.2017 - 08:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEKA PARKA HAYRAN KALDI

Başkan Karaosmanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu SEKA Park’ta konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hanımlar Gözünden 28 Şubat” başlıklı Enderun Sohbetleri kapsamında Kocaeli’ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile bir araya geldi. Karaosmanoğlu ile SEKA Park’ı gezen Ramazanoğlu, sahile ve manzara hayran kaldığını vurguladı.   ENDERUN SOHBETLERİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİLER AK Parti MKYK üyesi, KEFEK Başkanı ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu’nun da eşlik ettiği birliktelikte, konuklarıyla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazanoğlu’na kentle ilgili bilgi de aktardı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylanacağı referandum hakkında görüş alışverişi de yapan Ramazanoğlu ve Karaosmanoğlu, “Hanımlar Gözünden 28 Şubat” konulu Enderun sohbetlerinin öneminden de bahsettiler. 
Başkan Karaosmanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu SEKA Park’ta konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hanımlar Gözünden 28 Şubat” başlıklı Enderun Sohbetleri kapsamında Kocaeli’ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile bir araya geldi. Karaosmanoğlu ile SEKA Park’ı gezen Ramazanoğlu, sahile ve manzara hayran kaldığını vurguladı.

 

ENDERUN SOHBETLERİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİLER

AK Parti MKYK üyesi, KEFEK Başkanı ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu’nun da eşlik ettiği birliktelikte, konuklarıyla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazanoğlu’na kentle ilgili bilgi de aktardı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylanacağı referandum hakkında görüş alışverişi de yapan Ramazanoğlu ve Karaosmanoğlu, “Hanımlar Gözünden 28 Şubat” konulu Enderun sohbetlerinin öneminden de bahsettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.