LASTİK İŞ

SEKA TÜNELİ YENİLENDİ

Kocaeli 27.12.2015 - 12:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEKA TÜNELİ YENİLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ki yol, köprü ve tünellerde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Yol bakım onarım ve yapım şube müdürlüğü tarafından Seka Büyük tünelinde zarar gören paneller, tabelalar elden geçirilerek yenilendi   PANELLER YENİLENDİ, AYDINLATMALAR ELDEN GEÇİRİLDİ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Seka Büyük Tünelinde meydana gelen kazalardan dolayı zarar gören 8 adet prekast paneller değiştirdi. Trafik ekipleri tabela ve flaşörlerin temizliğini yaparken enerji müdürlüğü de tünel iç aydınlatmasını elden geçirdi. Ekipler gece 00:30 da trafiği her iki tarafa kapatıp yan yollara vererek çalışmaları tamamladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ki yol, köprü ve tünellerde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Yol bakım onarım ve yapım şube müdürlüğü tarafından Seka Büyük tünelinde zarar gören paneller, tabelalar elden geçirilerek yenilendi

 

PANELLER YENİLENDİ, AYDINLATMALAR ELDEN GEÇİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Seka Büyük Tünelinde meydana gelen kazalardan dolayı zarar gören 8 adet prekast paneller değiştirdi. Trafik ekipleri tabela ve flaşörlerin temizliğini yaparken enerji müdürlüğü de tünel iç aydınlatmasını elden geçirdi. Ekipler gece 00:30 da trafiği her iki tarafa kapatıp yan yollara vererek çalışmaları tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.