ŞEKER ''2019 SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI''

Asayiş 12.11.2015 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEKER ''2019 SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI''

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, teşekkür için geldiği AK Parti İlçe Teşkilatı’nda, tüm partililere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “AK parti olarak 2019 seçimlerinin startını verdik. Çünkü 2019 yılında 3 tane önemli seçim var” dedi

Bir seçimden daha başarıyla çıkan ve tek başına 4’üncü kez iktidara gelen AK Parti, zafer sarhoşluğundan çabuk sıyrılarak, 2019 yılında yapılacak olan, Yerele Seçimler, Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, şimdiden kolları sıvadı. Bu anlamda, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den 3’üncü kez Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, dün teşekkür için geldiği AK Parti İlçe Teşkilatı’nda, tüm partililere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “AK parti olarak 2019 seçimlerinin startını verdik. Çünkü 2019 yılında 3 tane önemli seçim var” diyerek, 2019’un startını Gölcük’ten vermiş oldu. Vekil Şeker’i İlçe binasında İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe yöneticileri ve bazı Belediye Meclis üyeleri karşıladı. 1 Kasım seçimleri öncesinde, yapılan çalışmalar nedeniyle tüm teşkilata teşekker eden Vekil Şeker, “İşte AK Parti’nin başarısı burada. Biz yatan değil, seçimden seçime çalışan bir değiliz” dedi.   Vekil Şeker, partililere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, Kasım’da çalışan çalışmayan, oy veren vermeyen tün vatandaşlara ve partililerime teşekkür ediyorum. Ama 1 Kasım seçimleri geride kaldı ve halkımızın desteği ve güveni ile yeniden birinci parti olarak ve 4’üncü kez tek başına iktidara gelerek, ulaşılması zor, kırılması zor bir rekora imza attık. 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemliydi ve Allaha şükür yüzümüzün akıyla çıktık. Ancak bu demek değil ki çalışmayacağız. Bugünden itibaren, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanmalıyız. AK Parti artık, 2023, 2053 ve 2071’i konuşan, düşünen ve hedefleyen bir parti konumundadır. Bakın Antalya’da G-20 Zirvesine ev sahipliği yapıyoruz. Ama bu bizi kesmez. Bizim ülke olarak hedefimiz, G-10 Zirvesinde yer almak.” ORGAN BAĞIŞI Milletvekili İlyas Şeker partide yapılan toplantının ardından çarşı esnafını gezerek teşekkür etti. Ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi organ bağışı standını ziyaret eden Şeker organlarını bağışladı.
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, teşekkür için geldiği AK Parti İlçe Teşkilatı’nda, tüm partililere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “AK parti olarak 2019 seçimlerinin startını verdik. Çünkü 2019 yılında 3 tane önemli seçim var” dedi

Bir seçimden daha başarıyla çıkan ve tek başına 4’üncü kez iktidara gelen AK Parti, zafer sarhoşluğundan çabuk sıyrılarak, 2019 yılında yapılacak olan, Yerele Seçimler, Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, şimdiden kolları sıvadı. Bu anlamda, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den 3’üncü kez Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, dün teşekkür için geldiği AK Parti İlçe Teşkilatı’nda, tüm partililere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “AK parti olarak 2019 seçimlerinin startını verdik. Çünkü 2019 yılında 3 tane önemli seçim var” diyerek, 2019’un startını Gölcük’ten vermiş oldu. Vekil Şeker’i İlçe binasında İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe yöneticileri ve bazı Belediye Meclis üyeleri karşıladı. 1 Kasım seçimleri öncesinde, yapılan çalışmalar nedeniyle tüm teşkilata teşekker eden Vekil Şeker, “İşte AK Parti’nin başarısı burada. Biz yatan değil, seçimden seçime çalışan bir değiliz” dedi.

 

Vekil Şeker, partililere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, Kasım’da çalışan çalışmayan, oy veren vermeyen tün vatandaşlara ve partililerime teşekkür ediyorum. Ama 1 Kasım seçimleri geride kaldı ve halkımızın desteği ve güveni ile yeniden birinci parti olarak ve 4’üncü kez tek başına iktidara gelerek, ulaşılması zor, kırılması zor bir rekora imza attık. 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemliydi ve Allaha şükür yüzümüzün akıyla çıktık. Ancak bu demek değil ki çalışmayacağız. Bugünden itibaren, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanmalıyız. AK Parti artık, 2023, 2053 ve 2071’i konuşan, düşünen ve hedefleyen bir parti konumundadır. Bakın Antalya’da G-20 Zirvesine ev sahipliği yapıyoruz. Ama bu bizi kesmez. Bizim ülke olarak hedefimiz, G-10 Zirvesinde yer almak.”

ORGAN BAĞIŞI

Milletvekili İlyas Şeker partide yapılan toplantının ardından çarşı esnafını gezerek teşekkür etti. Ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi organ bağışı standını ziyaret eden Şeker organlarını bağışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.