ŞEKER “24 HAZİRAN ŞAHLANIŞIN ANAHTARI OLACAK”

Asayiş 04.06.2018 - 18:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEKER “24 HAZİRAN ŞAHLANIŞIN ANAHTARI OLACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, SKM çalışmaları kapsamında Gölcük'de seçim çalışmalarına katıldı. Vatandaşların iftar sofrasına konuk olan Milletvekili İlyas Şeker, “İnanıyorum ki; vatandaşlarımız hem Cumhurbaşkanımıza hem de AK Partiye 24 Haziran seçimlerinde sahip çıkacak. 24 haziran seçimleri Türkiye'nin uluslararası arenada şahlanışının anahtarı olacak” dedi

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Milletvekili adayı ilyas şeker İlçemizde biz dizi ziyaretler yaptı. Şeker'e Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve ilçe yöneticileri eşlik etti.  TERÖRLE ETKİLİ MÜCADELE AK Parti hükümetleriyle birlikte Türkiye'nin daha önce hiç şahit olmadığı yatırımlarla tanıştığını belirten Milletvekili İlyas Şeker, “24 Haziran seçimleri, Türkiye'nin uluslararası arenada şahlanışının anahtarı olacak” dedi.  FETÖ ve terör örgütleriyle yürütülen kararlı mücadeleye de değinen Şeker, “Ülkemiz kararlı bir şekilde terörle mücadele etmeye devam ediyor. Son 3 yılda 16.650 PKK'lı ve 3 binden fazla DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi” dedi. “SAĞLIKTA İVME KAZANDIK” Şeker, “Sağlık sektöründe ülke olarak güzel bir ivme kazandık. AK Parti hükümetleriyle birlikte 878 hastane, 5 şehir hastanesi, 2 bin 548 Acil Yardım İstasyonu, 7756 Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Ayrıca 18 yaşına kadar her vatandaşımız sağlık hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor” dedi. “GENÇLERİMİZİ HEP ÖNEMSEDİK”  “Muhalefetin felsefesinde ülke çıkarı için bir çivi çakma gayesi bile yok” diyerek eleştiride bulunan Milletvekili İlyas Şeker, “Gelecek nesillerimizin şimdiki gibi huzur içinde yaşayabilmesi için her bireyin AK Parti'yi desteklemesi gerekir. AK Parti olarak bizler öğrenci kardeşlerimizi her daim destekledik, desteklemeye devam ediyoruz. 2004 yılından itibaren de müracaat eden tüm öğrencilere kredi, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs verilmektedir.2002 Yılında 451 bin 550 olan kredi alan öğrenci sayısı 2017 yılında verdiğimiz destekler sayesinde 1 milyon 235 bin 898 rakamıma ulaştı. “SORUNLARI ORTADAN KALDIRDIK” 2002 Yılında 190 olan yurt sayısı 2017 yılında 757 oldu. Eğitim ve öğrencilerimiz bizler için önemli. Çünkü bu ülkenin geleceği gençlerimizin ellerinde. Hatırlarsınız; 2002 yılında devlet tarafından ücretsiz ders kitabı verilmiyordu. 2017 yılında 223 milyon lira ücretsiz ders kitapları için ödeme yapıldı. Bu ciddi rakam. En önemlisi de daha önce 18 yaşında seçme hakkı veriliyordu fakat seçme ehliyeti olan kişi ülke yönetimine talip olduğunda müsaade edilmiyordu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte bu sorun ortadan kaldırılıyor” dedi. “ARTIK TARİHE GÖMÜLDÜ” Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile ülkedeki kurumlarındaki işleyişin daha da hızlı olacağını belirten Milletvekili İlyas Şeker, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte kamu kurumlarının işleyişinde ki yaşanan bazı tıkanıklıklar ortadan kalkacak. Eskiden kamu kurumları çalışanının maaşını dahi veremezken AK Parti hükümetleri ile birlikte bu sorun tarihe gömüldü” dedi. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, SKM çalışmaları kapsamında Gölcük'de seçim çalışmalarına katıldı. Vatandaşların iftar sofrasına konuk olan Milletvekili İlyas Şeker, “İnanıyorum ki; vatandaşlarımız hem Cumhurbaşkanımıza hem de AK Partiye 24 Haziran seçimlerinde sahip çıkacak. 24 haziran seçimleri Türkiye'nin uluslararası arenada şahlanışının anahtarı olacak” dedi

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Milletvekili adayı ilyas şeker İlçemizde biz dizi ziyaretler yaptı. Şeker'e Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve ilçe yöneticileri eşlik etti. 
TERÖRLE ETKİLİ MÜCADELE
AK Parti hükümetleriyle birlikte Türkiye'nin daha önce hiç şahit olmadığı yatırımlarla tanıştığını belirten Milletvekili İlyas Şeker, “24 Haziran seçimleri, Türkiye'nin uluslararası arenada şahlanışının anahtarı olacak” dedi.  FETÖ ve terör örgütleriyle yürütülen kararlı mücadeleye de değinen Şeker, “Ülkemiz kararlı bir şekilde terörle mücadele etmeye devam ediyor. Son 3 yılda 16.650 PKK'lı ve 3 binden fazla DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi” dedi.

“SAĞLIKTA İVME KAZANDIK”
Şeker, “Sağlık sektöründe ülke olarak güzel bir ivme kazandık. AK Parti hükümetleriyle birlikte 878 hastane, 5 şehir hastanesi, 2 bin 548 Acil Yardım İstasyonu, 7756 Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Ayrıca 18 yaşına kadar her vatandaşımız sağlık hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor” dedi.

“GENÇLERİMİZİ HEP ÖNEMSEDİK”
 “Muhalefetin felsefesinde ülke çıkarı için bir çivi çakma gayesi bile yok” diyerek eleştiride bulunan Milletvekili İlyas Şeker, “Gelecek nesillerimizin şimdiki gibi huzur içinde yaşayabilmesi için her bireyin AK Parti'yi desteklemesi gerekir. AK Parti olarak bizler öğrenci kardeşlerimizi her daim destekledik, desteklemeye devam ediyoruz. 2004 yılından itibaren de müracaat eden tüm öğrencilere kredi, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs verilmektedir.2002 Yılında 451 bin 550 olan kredi alan öğrenci sayısı 2017 yılında verdiğimiz destekler sayesinde 1 milyon 235 bin 898 rakamıma ulaştı.

“SORUNLARI ORTADAN KALDIRDIK”
2002 Yılında 190 olan yurt sayısı 2017 yılında 757 oldu. Eğitim ve öğrencilerimiz bizler için önemli. Çünkü bu ülkenin geleceği gençlerimizin ellerinde. Hatırlarsınız; 2002 yılında devlet tarafından ücretsiz ders kitabı verilmiyordu. 2017 yılında 223 milyon lira ücretsiz ders kitapları için ödeme yapıldı. Bu ciddi rakam. En önemlisi de daha önce 18 yaşında seçme hakkı veriliyordu fakat seçme ehliyeti olan kişi ülke yönetimine talip olduğunda müsaade edilmiyordu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte bu sorun ortadan kaldırılıyor” dedi.

“ARTIK TARİHE GÖMÜLDÜ”
Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile ülkedeki kurumlarındaki işleyişin daha da hızlı olacağını belirten Milletvekili İlyas Şeker, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte kamu kurumlarının işleyişinde ki yaşanan bazı tıkanıklıklar ortadan kalkacak. Eskiden kamu kurumları çalışanının maaşını dahi veremezken AK Parti hükümetleri ile birlikte bu sorun tarihe gömüldü” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.