LASTİK İŞ

ŞEKER ''İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ PARTİMİZİN BEL KEMİĞİDİR''

Asayiş 03.09.2019 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEKER ''İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ PARTİMİZİN BEL KEMİĞİDİR''

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na gelerek ilçe yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi ile partililer hazır bulundu.  TÜM VEKİLLER İLÇEYİ GEZECEK AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen,  “Vekilimizin nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Vekilimiz her zaman için Gölcük’e ayrı bir önem veriyor. Elini üstümüzden hiçbir zaman eksik etmedi. 1 Ekim’e kadar vekillerimizin ilçemize ziyaretleri devam edecek. Gölcük’ümüzün sorunları ve problemleri ile alakalı olarak her konuyu kendilerine gönderiyoruz. Onlar da çözümleri için gayretle mücadele ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. BİZE TATİL YOK AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  “Meclisimiz çalışmalarına ara verdi. Tatil demiyoruz. Meclisteki binalar tatilde, vekiller ve personeller çalışıyor. Meclisimiz yasama faaliyetlerine ara verdiği için ağırlıklı olarak ilimizdeyiz. Mümkün olduğu kadar tüm ilçelerimizde değişik günlerde programlar yapmaya çalışıyoruz. İlçe Başkanımızın yapmış olduğu program kapsamında biraz daha içe dönük çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hasta ve yaşlı ziyaretleri, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş, değişik kademelerde hizmet etmiş ve bugün dışarıda olan arkadaşlarımızı yerlerinde ziyaret edip hal ve hatırlarını soruyoruz. Bugün de ilçe başkanlığımızın hazırladığı program kapsamında bu çalışmalara devam ediyoruz. İlçe teşkilatları, partimizin belkemiğidir. İlçe teşkilatları ne kadar güçlü olursa genel merkezimiz de o kadar güçlü olur. Dolayısıyla bu programları kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe ile yürütüyoruz” dedi. ZİYARETLER YAPILDI  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Seymen, “Önceki dönemde görev yapmış ilçe yöneticimiz, meclis üyemiz, hac görevini yerine getirmiş mahalle başkanımız ve hastamızı ziyaret edeceğiz. Gölcük’ümüzün değişik mahallelerinde birçok programımız var. Sayın vekilimizle birlikte partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Biz her seferinde vurguluyoruz. Seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Gerçekten de seçim varmış gibi sokaklarda çalışıyoruz. 365 gün 6 saat çalışıyoruz” dedi.  KAYMAKAMA ZİYARET AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ilçemize yeni atanan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na gelerek ilçe yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi ile partililer hazır bulundu. 

TÜM VEKİLLER İLÇEYİ GEZECEK
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen,  “Vekilimizin nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Vekilimiz her zaman için Gölcük’e ayrı bir önem veriyor. Elini üstümüzden hiçbir zaman eksik etmedi. 1 Ekim’e kadar vekillerimizin ilçemize ziyaretleri devam edecek. Gölcük’ümüzün sorunları ve problemleri ile alakalı olarak her konuyu kendilerine gönderiyoruz. Onlar da çözümleri için gayretle mücadele ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


BİZE TATİL YOK
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  “Meclisimiz çalışmalarına ara verdi. Tatil demiyoruz. Meclisteki binalar tatilde, vekiller ve personeller çalışıyor. Meclisimiz yasama faaliyetlerine ara verdiği için ağırlıklı olarak ilimizdeyiz. Mümkün olduğu kadar tüm ilçelerimizde değişik günlerde programlar yapmaya çalışıyoruz. İlçe Başkanımızın yapmış olduğu program kapsamında biraz daha içe dönük çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hasta ve yaşlı ziyaretleri, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş, değişik kademelerde hizmet etmiş ve bugün dışarıda olan arkadaşlarımızı yerlerinde ziyaret edip hal ve hatırlarını soruyoruz. Bugün de ilçe başkanlığımızın hazırladığı program kapsamında bu çalışmalara devam ediyoruz. İlçe teşkilatları, partimizin belkemiğidir. İlçe teşkilatları ne kadar güçlü olursa genel merkezimiz de o kadar güçlü olur. Dolayısıyla bu programları kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe ile yürütüyoruz” dedi.

ZİYARETLER YAPILDI 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Seymen, “Önceki dönemde görev yapmış ilçe yöneticimiz, meclis üyemiz, hac görevini yerine getirmiş mahalle başkanımız ve hastamızı ziyaret edeceğiz. Gölcük’ümüzün değişik mahallelerinde birçok programımız var. Sayın vekilimizle birlikte partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Biz her seferinde vurguluyoruz. Seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Gerçekten de seçim varmış gibi sokaklarda çalışıyoruz. 365 gün 6 saat çalışıyoruz” dedi. 

KAYMAKAMA ZİYARET
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ilçemize yeni atanan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.