LASTİK İŞ
ismail

ŞEKER "YAPIM EKİBİ İLE YIKIM EKİBİ KARŞI KARŞIYA”

Asayiş 10.06.2018 - 13:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEKER "YAPIM EKİBİ İLE YIKIM EKİBİ KARŞI KARŞIYA”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı İlyas Şeker ilçemize gelerek parti binasında İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’inde katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Şeker “Bu ay içerisinde inşallah iki tane bayram kutlayacağız. Öncelikle Ramazan Bayramı sonrasında da seçimi kazanma bayramı yaşayacağız. 16 yıldır olduğu gibi tekrar bir bayram teşkilatlarımızla, seçmenlerimizle yaşamış olacağız”dedi.

“YAPIM EKİBİ İLE YIKIM EKİBİ KARŞI KARŞIYA” Şu süreçte artık net bir şey ortaya çıktı diyen Şeker devamında şunları söyledi: “Türkiye’de şuan için iki grup oluşmuş durumda. Bira tanesi ülkeye bir çivi daha nasıl çakarımın derdinde. Nasıl yeni projeler yaparım, ülkenin refahını yükseltirim diye gece gündüz çalışan bir yapım ekibi var, bir de bunun karşısında yıkım ekibi var. Bu ülkeye yapılan projeleri nasıl yıkarız, nasıl iptal ederiz, eski Türkiye’de olduğu gibi 75 cente muhtaç nasıl hale getiririz diye mücadeleye devam eden bir ekip var bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Her şey net ortadır” ifadelerini kullandı. “ YIKIM EKİBİNİN BAŞI  İNCE” Tarihte Gezi Parkı eylemlerini yaşadık ve o parkta kurulan ekibin talepleri vardı diyen Şeker ayrıca şunları söyledi: “İlk başlangıçta bu eylem ne kadar masum gözüküyordu. Üç-beş ağaç, 250 m2 yeşil alan falan. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç bey kurulan ekiple konuştu. Tıpkı yıkım ekibinin başı olan Muharrem İnce’nin söylediklerinin aynısını söylediler. Neydi talepleri Kanal İstanbul yapılmasın diyorlardı, İnce’de aynısını söylüyor. 3. havaalanı yapılsın, İnce’de bu yatırımı gereksiz buluyor, devam ettirmeyeceğim diyor. Her halde hiç uçakla Atatürk Hava alanına inmedi. En 30 dakika da aşağıdaki trafiğe göre yukarıda tur atıyorsunuz, iniş müsait olmadığı için ve yeni hava alanını durum buyken iptal edeceğini söylüyor. “YIKIM EKİBİ HIZLI TRENİ GEREKSİZ BULUYOR” Şeker açıklamasının devamında ise, “Gezi’dekiler ne demişti. Nükleer santraller yapılmasın. İnce’de aynısı söylüyor. Kaldı ki bizim ülkemiz için en önemli proje nükleer santraller çünkü cari açığın yüzde 90’ını enerji oluşturuyor. Bizim enerjiye ihtiyacımız var. Petrol yok, doğalgaz yok. Bu kaynağı ülkenin kalkınması için kullanmamız lazım. CHP zihniyeti de işte aynısını söylüyor. Konforlu yolculuk için hızlı trenler yapıyoruz, yıkım ekibinin elemanı bu trenler yapılmasın Anadolu’ya gitmesin diyor. Bu ülkeye şöyle bir baktığımız zaman Türkiye için canla başla çalışan, ülkenin kalkınması için mücadele eden AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı var, diğer taraftada bir yıkım ekibi var. Seçim bu şekilde devam ediyor. Yıkım ekipleri hiç bir zaman başarılı olmamıştır, başarılı olanlar hep yapan ekiplerdir, bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 1.turda 60’ları bulan oyla seçeceğiz, milletvekilliğinde güçlü bir meclis oluşması için 300’ün üzerinde vekil çıkaracağız. Zafer bizim, ülkemizin ve milletimizin olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı. Şeker basın toplantısı sonrasında Gölcük’te geç saatlere kadar, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı İlyas Şeker ilçemize gelerek parti binasında İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’inde katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Şeker “Bu ay içerisinde inşallah iki tane bayram kutlayacağız. Öncelikle Ramazan Bayramı sonrasında da seçimi kazanma bayramı yaşayacağız. 16 yıldır olduğu gibi tekrar bir bayram teşkilatlarımızla, seçmenlerimizle yaşamış olacağız”dedi.

“YAPIM EKİBİ İLE YIKIM EKİBİ KARŞI KARŞIYA”

Şu süreçte artık net bir şey ortaya çıktı diyen Şeker devamında şunları söyledi: “Türkiye’de şuan için iki grup oluşmuş durumda. Bira tanesi ülkeye bir çivi daha nasıl çakarımın derdinde. Nasıl yeni projeler yaparım, ülkenin refahını yükseltirim diye gece gündüz çalışan bir yapım ekibi var, bir de bunun karşısında yıkım ekibi var. Bu ülkeye yapılan projeleri nasıl yıkarız, nasıl iptal ederiz, eski Türkiye’de olduğu gibi 75 cente muhtaç nasıl hale getiririz diye mücadeleye devam eden bir ekip var bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Her şey net ortadır” ifadelerini kullandı.

“ YIKIM EKİBİNİN BAŞI  İNCE”
Tarihte Gezi Parkı eylemlerini yaşadık ve o parkta kurulan ekibin talepleri vardı diyen Şeker ayrıca şunları söyledi: “İlk başlangıçta bu eylem ne kadar masum gözüküyordu. Üç-beş ağaç, 250 m2 yeşil alan falan. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç bey kurulan ekiple konuştu. Tıpkı yıkım ekibinin başı olan Muharrem İnce’nin söylediklerinin aynısını söylediler. Neydi talepleri Kanal İstanbul yapılmasın diyorlardı, İnce’de aynısını söylüyor. 3. havaalanı yapılsın, İnce’de bu yatırımı gereksiz buluyor, devam ettirmeyeceğim diyor. Her halde hiç uçakla Atatürk Hava alanına inmedi. En 30 dakika da aşağıdaki trafiğe göre yukarıda tur atıyorsunuz, iniş müsait olmadığı için ve yeni hava alanını durum buyken iptal edeceğini söylüyor.

“YIKIM EKİBİ HIZLI TRENİ GEREKSİZ BULUYOR”
Şeker açıklamasının devamında ise, “Gezi’dekiler ne demişti. Nükleer santraller yapılmasın. İnce’de aynısı söylüyor. Kaldı ki bizim ülkemiz için en önemli proje nükleer santraller çünkü cari açığın yüzde 90’ını enerji oluşturuyor. Bizim enerjiye ihtiyacımız var. Petrol yok, doğalgaz yok. Bu kaynağı ülkenin kalkınması için kullanmamız lazım. CHP zihniyeti de işte aynısını söylüyor. Konforlu yolculuk için hızlı trenler yapıyoruz, yıkım ekibinin elemanı bu trenler yapılmasın Anadolu’ya gitmesin diyor. Bu ülkeye şöyle bir baktığımız zaman Türkiye için canla başla çalışan, ülkenin kalkınması için mücadele eden AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı var, diğer taraftada bir yıkım ekibi var. Seçim bu şekilde devam ediyor. Yıkım ekipleri hiç bir zaman başarılı olmamıştır, başarılı olanlar hep yapan ekiplerdir, bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 1.turda 60’ları bulan oyla seçeceğiz, milletvekilliğinde güçlü bir meclis oluşması için 300’ün üzerinde vekil çıkaracağız. Zafer bizim, ülkemizin ve milletimizin olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı. Şeker basın toplantısı sonrasında Gölcük’te geç saatlere kadar, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.