ŞEKER. KILIÇTAROĞLU ÜLKENİN KEFEN PARASINI DAĞITACAK

Asayiş 26.04.2015 - 12:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEKER. KILIÇTAROĞLU ÜLKENİN KEFEN PARASINI DAĞITACAK

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “ Kılıçdaroğlu, bu ülkenin kefen parasını kullanmak istiyor” dedi

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker , Ak Parti Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde  Kartepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak 72 Nolu Köseköy Lojistik ve Taşıyıcılar Kooperatifi ziyareti ile başlayan Milletvekili Şeker, kooperatif üyelerine ülke gündemi hakkında bilgiler aktardı.   KEFEN PARASINI İSTİYOR Kocaeli Milletvekili Şeker, yaptığı konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim beyannamesini ve söylemlerini eleştirdi. Şeker, “ Türkiye 13 yılda çok uzun mesafeler kat etti. Her alanda büyüyen Türkiye’nin bu yükselişi halkımızın destek ve ödediği vergiler ile gerçekleşti. Eskiden halkımızdan alınan vergilerin büyük kısmı dış borçlar ve faizlerinin ödenmesi için kullanılıyordu. Bu gün ise gelirlerin %85’i faize değil yatırıma harcanıyor. Hatırlayınız yakın dönemde dünyada önemli krizler oldu ve Türkiye bu krizlerden etkilenmedi. Neden? Ekonomik politikaların doğru yapılması ve merkez bankası kasamızın dolu olması sayesinde. Bugün Kılıçdaroğlu kalkmış; vatandaşımızın parasına, çocuklarımızın geleceğine göz dikmiş bir nevi ülkenin kefen parasını istiyor dağıtmak için. Hiçbir ekonomik mantığa ve kurala uymayan popülist vaatlerde bulunuyor Kılıçdaroğlu. Allah akıl fikir versin” dedi.  
Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “ Kılıçdaroğlu, bu ülkenin kefen parasını kullanmak istiyor” dedi

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker , Ak Parti Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde  Kartepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak 72 Nolu Köseköy Lojistik ve Taşıyıcılar Kooperatifi ziyareti ile başlayan Milletvekili Şeker, kooperatif üyelerine ülke gündemi hakkında bilgiler aktardı.

 

KEFEN PARASINI İSTİYOR

Kocaeli Milletvekili Şeker, yaptığı konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim beyannamesini ve söylemlerini eleştirdi. Şeker, “ Türkiye 13 yılda çok uzun mesafeler kat etti. Her alanda büyüyen Türkiye’nin bu yükselişi halkımızın destek ve ödediği vergiler ile gerçekleşti. Eskiden halkımızdan alınan vergilerin büyük kısmı dış borçlar ve faizlerinin ödenmesi için kullanılıyordu. Bu gün ise gelirlerin %85’i faize değil yatırıma harcanıyor. Hatırlayınız yakın dönemde dünyada önemli krizler oldu ve Türkiye bu krizlerden etkilenmedi. Neden? Ekonomik politikaların doğru yapılması ve merkez bankası kasamızın dolu olması sayesinde. Bugün Kılıçdaroğlu kalkmış; vatandaşımızın parasına, çocuklarımızın geleceğine göz dikmiş bir nevi ülkenin kefen parasını istiyor dağıtmak için. Hiçbir ekonomik mantığa ve kurala uymayan popülist vaatlerde bulunuyor Kılıçdaroğlu. Allah akıl fikir versin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.