LASTİK İŞ

ŞEKER"AK PARTİ'Yİ ÇEKEMİYORLAR"

Asayiş 02.01.2014 - 22:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEKER"AK PARTİ'Yİ ÇEKEMİYORLAR"

Gölcüklü Erzurumlular ve As Elmaslar Madencilik’in sahibi İlhan Elmas, yılın ilk günü ilçemize gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker onuruna, Gölcük Aşiyan Tesisleri’nde bir yemek verdi.

Sedat Yücel’in yanı sıra, çok sayıda Erzurumlu katıldı.. Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkan   ‘ŞEKER’ TADINDA AKŞAM YEMEĞİ  2014 yılının ilk günü ilçemize gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i Erzurumlu hemşerileri Aşiyan Tesislerinde düzenlediği akşam yemeğinde ağırladı. Aşiyan  Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe Vekil Şeker’in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Yönetimi, AK Parti eski İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Cumhur Acar ve Başkan Yardımcısı Muhammet Turan, Sosyal Güvenlik Kurumu Gölcük Şube Başkanı Mehmet Salih Aydın, Gölcük Kavaklı Gençlikspor Kulübü Başkanı İsmail Kaplan, As Elmaslar Madencilik’in sahibi İlhan Elmas ve Erzurumlu vatandaşlar katıldı.   “IMF BİZDEN BORÇ İSTİYOR” Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Ellibeş ve İlçe Başkanı Yücel, Erzurumlular derneğine böylesine güzel bir gece tertip ettikleri için teşekkür ederek, sözü Milletvekili Şeker’e bıraktılar. Vekil Şeker, “Bugün burada bizler için bu programı düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. AK Parti Kocaeli Milletvekili olarak, 3 yıldır Gölcük’ü ve ilimizi temsil ediyorum. Gölcük’ün sorunlarını çözmek için geceli gündüzlü çalışmalar yaptık. 2002’den bugüne kadar, gerçekten AK Parti olarak akla gelmeyecek kadar projeleri hayata geçirdik. Ak Parti döneminden önce ülkemizde büyük ekonomik sıkıntılar vardı. Memur ve İşçiye maaşları ödenemiyordu. Bugün şükürler olsun ki, IMF’ye olan borçlarımızı tamamen ödedik ve bizden borç almak için başvuruda bulunuyor” dedi.   “3Y HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK” Vekil Şeker, konuşmasını şu sözlerle tamamladı. “Başbakanımız Ak Parti’yi kurduğunda, ‘3Y’ hedefi ile başladı ve bugün bu hedeflerin hepsine ulaşıldı. 3Y’nin ilki olan ‘Yasaklar’ konusunda, Başbakanımızın cesaretli adımları sayesinde ülkemizde Başörtüsü yasağı tüm alanlarda kaldırıldı. İkinci Y ise ‘Yoksulluk’ problemi önemli projeler sayesinde aşıldı. Dar gelirli vatandaşlarımıza gerekli destekler verildi. Sigortası olmayan dar gelirli vatandaşlarımız, Genel Sağlık Sigortası kapsamına alındı. Eğitim konusunda öğrencilerin üniversitelere ödedikleri harçlar, bizim dönemizde kaldırıldı. Üçüncü Y ise ‘Yolsuzluk’ konusu; Partimiz yolsuzluk konusunda da büyük mücadele vermiştir. 1999 Depremi’nde ülkemize gelen bağışlarla, işçi ve memurların maaşları ödenmişti. Ülkemize yeni okullar, yollar, hastaneler yapılmıştır. Ülkemiz ne zaman ekonomik yönden ayağa kalksa, bu birilerinin hoşuna gitmiyor ve içimize fitne atıyor. Ülkemiz ne zaman namerde muhtaç olmadığı, gavurun kapısında el pençe durmadıysa ülke gündemi değiştirilerek ülkemizin zor duruma düşmesi sağlanıyor. Vatandaşlarımız böyle insanlara karşı aldanmasın.” 
Gölcüklü Erzurumlular ve As Elmaslar Madencilik’in sahibi İlhan Elmas, yılın ilk günü ilçemize gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker onuruna, Gölcük Aşiyan Tesisleri’nde bir yemek verdi.

Sedat Yücel’in yanı sıra, çok sayıda Erzurumlu katıldı.. Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkan

 

‘ŞEKER’ TADINDA AKŞAM YEMEĞİ

 2014 yılının ilk günü ilçemize gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i Erzurumlu hemşerileri Aşiyan Tesislerinde düzenlediği akşam yemeğinde ağırladı. Aşiyan  Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe Vekil Şeker’in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Yönetimi, AK Parti eski İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Cumhur Acar ve Başkan Yardımcısı Muhammet Turan, Sosyal Güvenlik Kurumu Gölcük Şube Başkanı Mehmet Salih Aydın, Gölcük Kavaklı Gençlikspor Kulübü Başkanı İsmail Kaplan, As Elmaslar Madencilik’in sahibi İlhan Elmas ve Erzurumlu vatandaşlar katıldı.

 

“IMF BİZDEN BORÇ İSTİYOR”

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Ellibeş ve İlçe Başkanı Yücel, Erzurumlular derneğine böylesine güzel bir gece tertip ettikleri için teşekkür ederek, sözü Milletvekili Şeker’e bıraktılar. Vekil Şeker, “Bugün burada bizler için bu programı düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. AK Parti Kocaeli Milletvekili olarak, 3 yıldır Gölcük’ü ve ilimizi temsil ediyorum. Gölcük’ün sorunlarını çözmek için geceli gündüzlü çalışmalar yaptık. 2002’den bugüne kadar, gerçekten AK Parti olarak akla gelmeyecek kadar projeleri hayata geçirdik. Ak Parti döneminden önce ülkemizde büyük ekonomik sıkıntılar vardı. Memur ve İşçiye maaşları ödenemiyordu. Bugün şükürler olsun ki, IMF’ye olan borçlarımızı tamamen ödedik ve bizden borç almak için başvuruda bulunuyor” dedi.

 

“3Y HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Vekil Şeker, konuşmasını şu sözlerle tamamladı. “Başbakanımız Ak Parti’yi kurduğunda, ‘3Y’ hedefi ile başladı ve bugün bu hedeflerin hepsine ulaşıldı. 3Y’nin ilki olan ‘Yasaklar’ konusunda, Başbakanımızın cesaretli adımları sayesinde ülkemizde Başörtüsü yasağı tüm alanlarda kaldırıldı. İkinci Y ise ‘Yoksulluk’ problemi önemli projeler sayesinde aşıldı. Dar gelirli vatandaşlarımıza gerekli destekler verildi. Sigortası olmayan dar gelirli vatandaşlarımız, Genel Sağlık Sigortası kapsamına alındı. Eğitim konusunda öğrencilerin üniversitelere ödedikleri harçlar, bizim dönemizde kaldırıldı. Üçüncü Y ise ‘Yolsuzluk’ konusu; Partimiz yolsuzluk konusunda da büyük mücadele vermiştir. 1999 Depremi’nde ülkemize gelen bağışlarla, işçi ve memurların maaşları ödenmişti. Ülkemize yeni okullar, yollar, hastaneler yapılmıştır. Ülkemiz ne zaman ekonomik yönden ayağa kalksa, bu birilerinin hoşuna gitmiyor ve içimize fitne atıyor. Ülkemiz ne zaman namerde muhtaç olmadığı, gavurun kapısında el pençe durmadıysa ülke gündemi değiştirilerek ülkemizin zor duruma düşmesi sağlanıyor. Vatandaşlarımız böyle insanlara karşı aldanmasın.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.