LASTİK İŞ
ismail

ŞEKERCİLERE SIKI DENETİM

Sağlık 16.07.2015 - 07:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEKERCİLERE SIKI DENETİM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde şeker denetimleri gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların evlerine giren tatlı ve şekerleri satan işyerlerini sıkı denetime tabi tutuyor. Yapılan denetimlerde ürünlerin son kullanım tarihi, muhafaza şekilleri ve sunum şekilleri kontrol ediliyor.   ŞEKER VE TATLILAR Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı içinde sürdürdüğü denetimlerine Ramazan Bayramı öncesinde de devam ediyor. Ramazan Bayramı'nda geleneksel olarak vatandaşların evlerini süsleyen ve hediye götürülen şeker ve tatlıların satışının yapıldığı işyerlerine titiz denetimler uygulanıyor. Denetimlerde vatandaşların Ramazan Bayramı'nda sağlıklı ürünlere ulaşması sağlanıyor.   MUHAFAZA VE HİJYEN ÖNEMLİ Denetimler Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Zabıta Dairesi Başkanlığı İhtisas Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilgili belediyenin zabıta personeliyle ortaklaşa yürütülüyor. HİJYEN VE TEKNİK DENETİM Yapılan denetimlerde işyeri, personel ve alet ekipmanda genel temizlik ve hijyen, zararlı mücadelesi ile işyerlerinde kullanılan ya da satışa sunulan gıda maddelerinin gıda güvenliği, bakanlık izinleri gibi konularda titiz incelemeler yapılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde şeker denetimleri gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların evlerine giren tatlı ve şekerleri satan işyerlerini sıkı denetime tabi tutuyor. Yapılan denetimlerde ürünlerin son kullanım tarihi, muhafaza şekilleri ve sunum şekilleri kontrol ediliyor.

 
ŞEKER VE TATLILAR
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı içinde sürdürdüğü denetimlerine Ramazan Bayramı öncesinde de devam ediyor. Ramazan Bayramı'nda geleneksel olarak vatandaşların evlerini süsleyen ve hediye götürülen şeker ve tatlıların satışının yapıldığı işyerlerine titiz denetimler uygulanıyor. Denetimlerde vatandaşların Ramazan Bayramı'nda sağlıklı ürünlere ulaşması sağlanıyor.
 
MUHAFAZA VE HİJYEN ÖNEMLİ
Denetimler Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Zabıta Dairesi Başkanlığı İhtisas Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilgili belediyenin zabıta personeliyle ortaklaşa yürütülüyor.

HİJYEN VE TEKNİK DENETİM
Yapılan denetimlerde işyeri, personel ve alet ekipmanda genel temizlik ve hijyen, zararlı mücadelesi ile işyerlerinde kullanılan ya da satışa sunulan gıda maddelerinin gıda güvenliği, bakanlık izinleri gibi konularda titiz incelemeler yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.