LASTİK İŞ
ismail

SELVİ İLE MUHARREM’İN EN MUTLU GÜNÜ

20.04.2019 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SELVİ İLE MUHARREM’İN EN MUTLU GÜNÜ

İlçemizin sevilen ve tanınan simalardan Bayram ve Hatice Yılmaz'ın biricik kızları Selvi Yılmaz, Gölcük Belediyesi Eski Meclis üyesi Nihat ve Ferabnaz Ekiz'in bicik oğlu Muharrem Ekiz önceki gün evlenerek dünya evine girdiler. Çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer kıydı.

İlçemizin sevilen ve tanınan simalardan Bayram ve Hatice Yılmaz'ın biricik kızları Selvi Yılmaz, Gölcük Belediyesi Eski Meclis üyesi Nihat ve Ferabnaz Ekiz'in biricik oğlu Muharrem Ekiz önceki gün evlenerek dünya evine girdiler. Yılmaz ve Ekiz aileleri Selvi ile Muharrem çifti için önceki akşam Gölcük Değirmendere Kültür Merkezinde düğün töreni düzenlediler. Düzenlenen düğün törenine Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Düğün eğlencesi başlamadan önce çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer kıyarken AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, Gölcük esnaflarından Temel Erten ve SMMM Samet Taşdelen nikah şahitliğini yaptılar. Nikahtan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “nikahı kıyılan çiftimizin aile temeli atılmış oldu. İyi günde ve kötü günde biri birlerine destek olarak bu evlilik kervanını sürdürecekler. Ben bu her iki gencimizi yürekten tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dilerim. Bende evlilik cüzdanını gelinimiz Selvi hanıma takdim ediyorum dedi. Nikahın ardından düğünde müzik eşliğinde tüm davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. Fahri Haner      
İlçemizin sevilen ve tanınan simalardan Bayram ve Hatice Yılmaz'ın biricik kızları Selvi Yılmaz, Gölcük Belediyesi Eski Meclis üyesi Nihat ve Ferabnaz Ekiz'in bicik oğlu Muharrem Ekiz önceki gün evlenerek dünya evine girdiler. Çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer kıydı.

İlçemizin sevilen ve tanınan simalardan Bayram ve Hatice Yılmaz'ın biricik kızları Selvi Yılmaz, Gölcük Belediyesi Eski Meclis üyesi Nihat ve Ferabnaz Ekiz'in biricik oğlu Muharrem Ekiz önceki gün evlenerek dünya evine girdiler.

Yılmaz ve Ekiz aileleri Selvi ile Muharrem çifti için önceki akşam Gölcük Değirmendere Kültür Merkezinde düğün töreni düzenlediler. Düzenlenen düğün törenine Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Düğün eğlencesi başlamadan önce çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer kıyarken AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, Gölcük esnaflarından Temel Erten ve SMMM Samet Taşdelen nikah şahitliğini yaptılar. Nikahtan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “nikahı kıyılan çiftimizin aile temeli atılmış oldu. İyi günde ve kötü günde biri birlerine destek olarak bu evlilik kervanını sürdürecekler. Ben bu her iki gencimizi yürekten tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dilerim. Bende evlilik cüzdanını gelinimiz Selvi hanıma takdim ediyorum dedi. Nikahın ardından düğünde müzik eşliğinde tüm davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.