LASTİK İŞ
ismail

SEMİH BARIŞ'A SALDIRI !..

17.10.2017 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEMİH BARIŞ'A SALDIRI !..

Semih Gıda'nın sahibi ve KOTO eski başkanı Semih Barış ve amcasının oğlu Ahmet Barış saldırıya uğradı..

Saat 13.30 sularında Semih Gıda'ya  gelen şahıslar ile Semih Barış ve amcasının oğlu Ahmet Barış arasında tartışma yaşandı. Semih Gıda'ya mal saattıkları belirtilen şahısların ellerinde odunlarla saldırması üzerine Semih Barış yanında bulunan ruhsatlı silahını çekti. Barış'ın ateş etmesi üzerine Erkut  Yazgan adlı kişi kişi yaralandı. Öte yandan, Semih Barış ve Ahmet Barış, aldıkları odun darbeleri ile yaralandılar. Semih Barış'ın özellikle başına darbe aldığı belirtildi. Olaydan sonra geldikleri araçla Necati Çelik Devlet Hastanesine giden şahıslardan yaralı olanı tıbbi müdahale altına alındı.Olayda Semih, Ahmet Barış, Erkut Yazgan ile birlikte bir kişinin daha aldığı darbeler sonucu yaralandığı öğrenildi.    Erkut Yazgan İzmit Devlet Hastanesine kaldırıldı  Haber : Fotoğraflar Yılmaz DEĞİRMENCİ - Enes AZMAK)  
Semih Gıda'nın sahibi ve KOTO eski başkanı Semih Barış ve amcasının oğlu Ahmet Barış saldırıya uğradı..

Saat 13.30 sularında Semih Gıda'ya  gelen şahıslar ile Semih Barış ve amcasının oğlu Ahmet Barış arasında tartışma yaşandı. Semih Gıda'ya mal saattıkları belirtilen şahısların ellerinde odunlarla saldırması üzerine Semih Barış yanında bulunan ruhsatlı silahını çekti. Barış'ın ateş etmesi üzerine Erkut  Yazgan adlı kişi kişi yaralandı.

Öte yandan, Semih Barış ve Ahmet Barış, aldıkları odun darbeleri ile yaralandılar. Semih Barış'ın özellikle başına darbe aldığı belirtildi.

Olaydan sonra geldikleri araçla Necati Çelik Devlet Hastanesine giden şahıslardan yaralı olanı tıbbi müdahale altına alındı.Olayda Semih, Ahmet Barış, Erkut Yazgan ile birlikte bir kişinin daha aldığı darbeler sonucu yaralandığı öğrenildi. 

 

Erkut Yazgan İzmit Devlet Hastanesine kaldırıldı

 Haber : Fotoğraflar Yılmaz DEĞİRMENCİ - Enes AZMAK)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.