SEMT POLİKLİNİĞİ AİLE TIP MERKEZİNE TAŞINDI

Sağlık 06.01.2020 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEMT POLİKLİNİĞİ AİLE TIP MERKEZİNE TAŞINDI

Gölcük Yeni Mahalle Donanma Caddesi üzerinde bulunan eski SSK binasında hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği geçici olarak Aile Tıp Merkezinde hizmete girdi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği Gölcük Yeni Mahalle Donanma Caddesi üzerinde bulunan eski SSK binasında hizmet veriyordu. Eski SSK binasının yerine sağlık kompleksi yapılması için bina yıkımı gerçekleşmeden önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği geçici bir süre kapatıldı. Vatandaşa hizmet akışı aksamaması için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve yönetimi ile birlikte Semt polikliniği için yer arayışına başlandı. Yapılan arayış sonucunda daha önce özel ailem polikliniği olarak hizmet veren Gölcük Merkez Mahallesi Donanma Caddesinde bulunan Özel Aile Tıp Merkezi Eski Binası kiraladılar. Yapılan tüm işlemlerin ardından  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği taşınarak hizmete başladı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği yeni yeri için kısa bir bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi OP. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için hastane yönetimi olarak çaba harcıyoruz. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğimiz SSK eski binamızda hizmet veriyordu. Fakat ilçemizin ihtiyacı olan Sağlık Kompleksi yapımı için eski SSK Binamızın alanı uygun olması için orayı Sağlık Kompleksi yapımı için tahsis ettik. Fakat burada hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğimizi geçici olarak kapatmak zorunda kaldık. Fakat Gölcük Halkımıza hizmet verecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğini tekrar açmak için çalışmalarımızı yaptık. Bu gün semt polikliniğimizi Özel Ailem Eski binasında açtık. Bu gün burada hizmetimiz başladı. Bu gün hekimlerimiz burada görevlerinin başındalar. Gelen vatandaşlarımız bu binada hekimleri ile buluşuyor” dedi. Fahri Haner
Gölcük Yeni Mahalle Donanma Caddesi üzerinde bulunan eski SSK binasında hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği geçici olarak Aile Tıp Merkezinde hizmete girdi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği Gölcük Yeni Mahalle Donanma Caddesi üzerinde bulunan eski SSK binasında hizmet veriyordu. Eski SSK binasının yerine sağlık kompleksi yapılması için bina yıkımı gerçekleşmeden önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği geçici bir süre kapatıldı. Vatandaşa hizmet akışı aksamaması için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve yönetimi ile birlikte Semt polikliniği için yer arayışına başlandı. Yapılan arayış sonucunda daha önce özel ailem polikliniği olarak hizmet veren Gölcük Merkez Mahallesi Donanma Caddesinde bulunan Özel Aile Tıp Merkezi Eski Binası kiraladılar. Yapılan tüm işlemlerin ardından  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği taşınarak hizmete başladı.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği yeni yeri için kısa bir bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi OP. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için hastane yönetimi olarak çaba harcıyoruz. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğimiz SSK eski binamızda hizmet veriyordu. Fakat ilçemizin ihtiyacı olan Sağlık Kompleksi yapımı için eski SSK Binamızın alanı uygun olması için orayı Sağlık Kompleksi yapımı için tahsis ettik. Fakat burada hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğimizi geçici olarak kapatmak zorunda kaldık. Fakat Gölcük Halkımıza hizmet verecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğini tekrar açmak için çalışmalarımızı yaptık. Bu gün semt polikliniğimizi Özel Ailem Eski binasında açtık. Bu gün burada hizmetimiz başladı. Bu gün hekimlerimiz burada görevlerinin başındalar. Gelen vatandaşlarımız bu binada hekimleri ile buluşuyor” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.