LASTİK İŞ
ismail

SENDEBİR ATAĞA GEÇTİ

Gölcük 13.10.2018 - 15:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SENDEBİR ATAĞA GEÇTİ

19 Ekim Cuma günü Harb-iş Sendikasında gerçekleşen delege seçimlerinden dolayı Gölcük Savunma Sanayi Çalışanları Sendikal Değişimde birlik Derneği (SENDEBİR) atağa geçerek delege seçimlerine hazırlandılar.

Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi nin delege seçimlerinin yaklaşması ile mevcut Muhalefet SENDEBİR Derneği Delege seçimlerine hazırlanarak çalışmalarını başlattılar. Delege seçimleri ile ilgili açıklama yapan SENDEBİR Derneği Gölcük İlçe Başkanı Özgür Satı; “geçtiğimiz Perşembe günü itibarı ile Harb-iş Sendikası delege seçimleri ile ilgili isimler askıya asıldı. Bizde SENDEBİR olarak tüm sandıklarda delege adaylarımızı belirleyerek kayıtlarını yaptık.  Demokratik toplumsal yapının ana birleşenlerinden biri olan Sendikalar temel hak ve özgürlüklerin emeğin ekonomik ve sosyal hak menfaatlerini korumak, geliştirmekle sorumludur. Emeğin en yüce Değer olduğunu sürekli göz önünde bulunduran en zorlu dönemlerde dayanışmayı, mücadeleyi ve birliği güçlendirerek umudu sürekli taze tutan işçinin birliğini etkin bir güce dönüştüren demokratik kitle örgütüdür. Sendikal değişimde birlik olarak amacımız çalışan arkadaşlarımızın desteği ile daha demokratik, şeffaf katılımcı, üretken, paylaşımcı, dayanışmacı ve mücadeleci Sendikal anlayışı hayata geçirmek için Kocaeli Harb-iş yönetimine adayız” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner
19 Ekim Cuma günü Harb-iş Sendikasında gerçekleşen delege seçimlerinden dolayı Gölcük Savunma Sanayi Çalışanları Sendikal Değişimde birlik Derneği (SENDEBİR) atağa geçerek delege seçimlerine hazırlandılar.

Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi nin delege seçimlerinin yaklaşması ile mevcut Muhalefet SENDEBİR Derneği Delege seçimlerine hazırlanarak çalışmalarını başlattılar. Delege seçimleri ile ilgili açıklama yapan SENDEBİR Derneği Gölcük İlçe Başkanı Özgür Satı; “geçtiğimiz Perşembe günü itibarı ile Harb-iş Sendikası delege seçimleri ile ilgili isimler askıya asıldı. Bizde SENDEBİR olarak tüm sandıklarda delege adaylarımızı belirleyerek kayıtlarını yaptık. 
Demokratik toplumsal yapının ana birleşenlerinden biri olan Sendikalar temel hak ve özgürlüklerin emeğin ekonomik ve sosyal hak menfaatlerini korumak, geliştirmekle sorumludur. Emeğin en yüce Değer olduğunu sürekli göz önünde bulunduran en zorlu dönemlerde dayanışmayı, mücadeleyi ve birliği güçlendirerek umudu sürekli taze tutan işçinin birliğini etkin bir güce dönüştüren demokratik kitle örgütüdür. Sendikal değişimde birlik olarak amacımız çalışan arkadaşlarımızın desteği ile daha demokratik, şeffaf katılımcı, üretken, paylaşımcı, dayanışmacı ve mücadeleci Sendikal anlayışı hayata geçirmek için Kocaeli Harb-iş yönetimine adayız” şeklinde açıklama yaptı.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.