SENDİKA ÜYELERİNİ DÜŞÜNÜYOR

Sağlık 09.08.2018 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SENDİKA ÜYELERİNİ DÜŞÜNÜYOR

Türk İş Sendikası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Özel Kocaeli Hastanesi ile yapılan protokol kapsamında indirimli muayene olabilecek. Sağlık alanında yoluna başarıyla devam eden Özel Kocaeli Tıp Merkezi’nin halkasına katılan Özel Kocaeli Hastanesi, Türk İş Sendikası ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında sendika üyeleri ve birinci dereceden yakınları indirimli muayene olacak.

Türk İş Sendikası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Özel Kocaeli Hastanesi ile yapılan protokol kapsamında indirimli muayene olabilecek Sağlık alanında yoluna başarıyla devam eden Özel Kocaeli Tıp Merkezi’nin halkasına katılan Özel Kocaeli Hastanesi, Türk İş Sendikası ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında sendika üyeleri ve birinci dereceden yakınları indirimli muayene olacak. Özel Kocaeli Hastanesi’nden indirimli muayeneyi öngören protokole Özel Kocaeli Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bedir, Tek Gıda İş Sendika Başkanı Ali Bostan, Harb İş Şube Başkanı Turan Yıldız,  Teksif Şube Başkanı İlhan Özdaydın, Sağlık İş Sendika Başkanı Bulgurcu,  Haber İş İl Temsilcisi  İlhan Bıyık, Türk Metal ve Türk İş Şube Başkanı Yakup Yıldız, Belediye İş Sendika Başkanı Osman Şar ile sendika yöneticileri katıldı. HİZMET AĞLARIMIZI GENİŞLETİYORUZ Özel Kocaeli Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bedir, protokole ilişkin yaptığı konuşmada, “Özel Kocaeli Tıp Merkezi ve Özel Kocaeli Hastanesi olarak çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığımız protokol anlaşmaları ile hizmet ağlarını genişletmek amacındayız. Bu amaçla 9 Ağustos 2018 tarihiyle Türkiye genelinde 34 Sendikanın bağlı olduğu Türk İş Konfederasyonu'nun Kocaeli Temsilciliği Konfederasyon Başkanı Yakup Yıldız ile birlikte ortak bir paydada buluştuk” dedi.  KARTLARINI GÖSTERECEKLER Bedir’ in ardından açıklama yapan Türk İş Şube Başkanı Yakup Yıldız, “Daha önce olduğumuz gibi bu anlaşmayı da yaptığımız için de mutluyuz. Olurda hastanelere yolumuz düşerse 80 bin üyesi bulunan sendikamız için sevindirici bir anlaşma oldu. Her iki kurum adına hayırlı olmasını diliyorum. Artık sendika üyelerimiz kartlarını gösterdikleri zaman indirimli olarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek” diye konuştu.
Türk İş Sendikası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Özel Kocaeli Hastanesi ile yapılan protokol kapsamında indirimli muayene olabilecek. Sağlık alanında yoluna başarıyla devam eden Özel Kocaeli Tıp Merkezi’nin halkasına katılan Özel Kocaeli Hastanesi, Türk İş Sendikası ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında sendika üyeleri ve birinci dereceden yakınları indirimli muayene olacak.

Türk İş Sendikası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Özel Kocaeli Hastanesi ile yapılan protokol kapsamında indirimli muayene olabilecek
Sağlık alanında yoluna başarıyla devam eden Özel Kocaeli Tıp Merkezi’nin halkasına katılan Özel Kocaeli Hastanesi, Türk İş Sendikası ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında sendika üyeleri ve birinci dereceden yakınları indirimli muayene olacak. Özel Kocaeli Hastanesi’nden indirimli muayeneyi öngören protokole Özel Kocaeli Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bedir, Tek Gıda İş Sendika Başkanı Ali Bostan, Harb İş Şube Başkanı Turan Yıldız,  Teksif Şube Başkanı İlhan Özdaydın, Sağlık İş Sendika Başkanı Bulgurcu,  Haber İş İl Temsilcisi  İlhan Bıyık, Türk Metal ve Türk İş Şube Başkanı Yakup Yıldız, Belediye İş Sendika Başkanı Osman Şar ile sendika yöneticileri katıldı.

HİZMET AĞLARIMIZI GENİŞLETİYORUZ
Özel Kocaeli Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bedir, protokole ilişkin yaptığı konuşmada, “Özel Kocaeli Tıp Merkezi ve Özel Kocaeli Hastanesi olarak çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığımız protokol anlaşmaları ile hizmet ağlarını genişletmek amacındayız. Bu amaçla 9 Ağustos 2018 tarihiyle Türkiye genelinde 34 Sendikanın bağlı olduğu Türk İş Konfederasyonu'nun Kocaeli Temsilciliği Konfederasyon Başkanı Yakup Yıldız ile birlikte ortak bir paydada buluştuk” dedi. 

KARTLARINI GÖSTERECEKLER
Bedir’ in ardından açıklama yapan Türk İş Şube Başkanı Yakup Yıldız, “Daha önce olduğumuz gibi bu anlaşmayı da yaptığımız için de mutluyuz. Olurda hastanelere yolumuz düşerse 80 bin üyesi bulunan sendikamız için sevindirici bir anlaşma oldu. Her iki kurum adına hayırlı olmasını diliyorum. Artık sendika üyelerimiz kartlarını gösterdikleri zaman indirimli olarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.