ŞENER ''1 MAYIS'I KOCAELİ'DE KUTLAYACAĞIZ''

Gündem 30.04.2019 - 12:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞENER ''1 MAYIS'I KOCAELİ'DE KUTLAYACAĞIZ''

Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener; “Türk Metal Sendikası ile Türk-iş ile birlikte Kocaeli'ndeyiz. Bu yıl 1 Mayıs işçi bayramımızı Kocaeli'nde birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağız” dedi.

1 Mayıs işçi bayramı kapsamında tüm ülkede olduğun gibi ilçemizde de kutlama çalışma hazırlıklarını tamamladılar. Yapılan hazırlıkların ardında  Türk Metal Sendikası ve Türk-il ile birlikte Kocaeli doğu kışlada toplanarak Perşembe pazarına yürüyecekler. FORD SERVİSİ İLE BAYRAMA GİDECEKLER Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener; “Biz işçi bayramımız için Gölcük'te 5 bin kişi olarak katılıyoruz. Tüm Ford işçi servis otobüsleri aynı güzergah üzerinde işçi arkadaşları alacaklar. Tabi ki kendi imkanları ile bizim için önemli olan işçi bayramına katılacak çok sayıda arkadaşlarımız vardır. İşçi servis otobüslerin toplam sayısı 100 adettir. Biz bu bayrama işçi arkadaşlarımızla birlikte 100 otobüsle katıldık. 1 Mayıs Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi. Fahri Haner     
Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener; “Türk Metal Sendikası ile Türk-iş ile birlikte Kocaeli'ndeyiz. Bu yıl 1 Mayıs işçi bayramımızı Kocaeli'nde birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağız” dedi.

1 Mayıs işçi bayramı kapsamında tüm ülkede olduğun gibi ilçemizde de kutlama çalışma hazırlıklarını tamamladılar. Yapılan hazırlıkların ardında  Türk Metal Sendikası ve Türk-il ile birlikte Kocaeli doğu kışlada toplanarak Perşembe pazarına yürüyecekler.

FORD SERVİSİ İLE BAYRAMA GİDECEKLER
Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener; “Biz işçi bayramımız için Gölcük'te 5 bin kişi olarak katılıyoruz. Tüm Ford işçi servis otobüsleri aynı güzergah üzerinde işçi arkadaşları alacaklar. Tabi ki kendi imkanları ile bizim için önemli olan işçi bayramına katılacak çok sayıda arkadaşlarımız vardır. İşçi servis otobüslerin toplam sayısı 100 adettir. Biz bu bayrama işçi arkadaşlarımızla birlikte 100 otobüsle katıldık. 1 Mayıs Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.