LASTİK İŞ

ŞENER KONGRE ÖNCESİ DELEGELERLE BULUŞTU

Gölcük 19.03.2015 - 20:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞENER KONGRE ÖNCESİ DELEGELERLE BULUŞTU

Türk Metal Sendikası’nın 5. Olağan Genel Kurulu 28 Mart tarihinde gerçekleşecek. Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener kongre öncesi delegelerle bir arya gelerek toplantı yaptı.

Türk Metal Sendikası’nın 5. Olağan Genel Kurulu 28 Mart tarihinde gerçekleşecek. Kongrede mevcut  başkanlık görevini yürüten Mehmet Şener bu dönem de aday. Şener kongre öncesi delegelerle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 27 Şubat tarihinde yapılan delege seçiminde delege olmaya hak kazanan 250 delege başkan Şener'le fikir alış verişi yaptı.   DELEGELERLE SOHBET ETTİ Türk Metal Sendikası 5. olağan genel kurulu saat 10:00'da Welborn Otel'de gerçekleşecek.  Sendikanın genel kurulunda seçimlerde belirlenen 250 delege ve 15 de doğal delege olmak üzere toplam 265 delege oy kullanacak. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Şener tekrar aday  Kongre hakkında açıklama yapan Başkan Şener "İnşallah 28 Mart tarihinde kongremizi gerçekleştireceğiz. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Başarı ile yürüttüğüme inandığım başkanlık görevimi devam ettirmek istiyorum. 5. Olağan kongre de tekrar aday olacağım" dedi      
Türk Metal Sendikası’nın 5. Olağan Genel Kurulu 28 Mart tarihinde gerçekleşecek. Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener kongre öncesi delegelerle bir arya gelerek toplantı yaptı.
Türk Metal Sendikası’nın 5. Olağan Genel Kurulu 28 Mart tarihinde gerçekleşecek. Kongrede mevcut  başkanlık görevini yürüten Mehmet Şener bu dönem de aday. Şener kongre öncesi delegelerle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 27 Şubat tarihinde yapılan delege seçiminde delege olmaya hak kazanan 250 delege başkan Şener'le fikir alış verişi yaptı.  
DELEGELERLE SOHBET ETTİ
Türk Metal Sendikası 5. olağan genel kurulu saat 10:00'da Welborn Otel'de gerçekleşecek.  Sendikanın genel kurulunda seçimlerde belirlenen 250 delege ve 15 de doğal delege olmak üzere toplam 265 delege oy kullanacak. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Şener tekrar aday  Kongre hakkında açıklama yapan Başkan Şener "İnşallah 28 Mart tarihinde kongremizi gerçekleştireceğiz. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Başarı ile yürüttüğüme inandığım başkanlık görevimi devam ettirmek istiyorum. 5. Olağan kongre de tekrar aday olacağım" dedi
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.