LASTİK İŞ
ismail

‘’SENİN HADDİN DEĞİL’’

Asayiş 05.01.2018 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’SENİN HADDİN DEĞİL’’

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 7 Ocak’ta yapılacak il kongre sürecinde ziyaretlerine devam ediyor. Sarıbay, adaylık açıklamasında “İl başkanları masasını dağıtacağım” şeklinde konuşan Bekir Yurdagül’ü de eleştirdi.

“SENİN HADDİN DEĞİL” Yurdagül’ün bu sözlerini eleştiren Sarıbay, “O toplantılara partililerin istemediği için ben de artık katılmayacağım. Fakat bunu nezaket içinde yapacağım. Sen seçimi kazanınca gitmezsin, olur biter. Neticede orada 6 il başkanı bir araya geliyor. Bekir Bey kabadayılık yapıyor. Sen kimsin masayı dağıtacaksın? Haddi değil bir kere” dedi. MASADAN KALKTIM Cengiz Sarıbay “Bekir bey'in önce o masada olması lazım. O Masada yok. Bunu söylemesi yanlış. Ben iki ay önce masadan kalktım. Bir daha o masaya oturmayacağım. O masada Sadece AK parti yok Ak partiye karşı olan diğer İl başkanları da var. ” dedi. MASANIN NEDEN KURULDUĞUNA BAKMAK LAZIM Bekir Yurdagül, “O masanın neden kurulduğunu görmek lazım. O masa Cumhuriyet Halk partisini pasifize etmek için CHP'nin bu kentteki muhalefetini engellemeye yönelik kurulan bir masadır. O masanın işlevi sadece CHP'nin olmasıdır. CHP olmaması halinde o masa zaten dağılmış demekti. İktidar yanlıları ile İktidar yanaşmaları ile bir masa zaten etkili olamaz. Ben seçilirsem o masada yer almam mümkün değil. Sarıbay seçilirse de zaten o masada yer almaz. Bu benim talebim değil. Parti tabanının talebi. Parti örgütünün istemediği bir yerde olmamak gerekir. Partinin önünde basın açıklaması yapamıyorsa polis bunu engelliyorsa partinin önüne çıkamıyorsa ertesi günde il Başkanı ertesin gün AK Parti İl başkanı ve Valiyle beraber bir şekilde doğal ortamda oluyorsa bu anlaşılır ve parti örgütüne anlatılır bir durum değildir. CHP o masada olmamalıdır. Ben dillendirdim. Set bir dille dillendirmiş olabilirim”dedi.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 7 Ocak’ta yapılacak il kongre sürecinde ziyaretlerine devam ediyor. Sarıbay, adaylık açıklamasında “İl başkanları masasını dağıtacağım” şeklinde konuşan Bekir Yurdagül’ü de eleştirdi.

“SENİN HADDİN DEĞİL”

Yurdagül’ün bu sözlerini eleştiren Sarıbay, “O toplantılara partililerin istemediği için ben de artık katılmayacağım. Fakat bunu nezaket içinde yapacağım. Sen seçimi kazanınca gitmezsin, olur biter. Neticede orada 6 il başkanı bir araya geliyor. Bekir Bey kabadayılık yapıyor. Sen kimsin masayı dağıtacaksın? Haddi değil bir kere” dedi.

MASADAN KALKTIM
Cengiz Sarıbay “Bekir bey'in önce o masada olması lazım. O Masada yok. Bunu söylemesi yanlış. Ben iki ay önce masadan kalktım. Bir daha o masaya oturmayacağım. O masada Sadece AK parti yok Ak partiye karşı olan diğer İl başkanları da var. ” dedi.

MASANIN NEDEN KURULDUĞUNA BAKMAK LAZIM
Bekir Yurdagül, “O masanın neden kurulduğunu görmek lazım. O masa Cumhuriyet Halk partisini pasifize etmek için CHP'nin bu kentteki muhalefetini engellemeye yönelik kurulan bir masadır. O masanın işlevi sadece CHP'nin olmasıdır. CHP olmaması halinde o masa zaten dağılmış demekti. İktidar yanlıları ile İktidar yanaşmaları ile bir masa zaten etkili olamaz. Ben seçilirsem o masada yer almam mümkün değil. Sarıbay seçilirse de zaten o masada yer almaz. Bu benim talebim değil. Parti tabanının talebi. Parti örgütünün istemediği bir yerde olmamak gerekir. Partinin önünde basın açıklaması yapamıyorsa polis bunu engelliyorsa partinin önüne çıkamıyorsa ertesi günde il Başkanı ertesin gün AK Parti İl başkanı ve Valiyle beraber bir şekilde doğal ortamda oluyorsa bu anlaşılır ve parti örgütüne anlatılır bir durum değildir. CHP o masada olmamalıdır. Ben dillendirdim. Set bir dille dillendirmiş olabilirim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.