ŞENTÜRK “2023 PROJEMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJE”

Gölcük 30.03.2018 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞENTÜRK “2023 PROJEMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJE”

Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu aylık toplantılarını Türk Harb-İş sendikası toplantı salonunda yaptı. Toplantıda 2023 vizyon projesi kapsamında devam eden projeler görüşüldü. 16 yeni proje hayata geçirildi.

Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk,  Kent Konseyi genel Sekreteri Fatih Bayram, Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel, gençlik Kolları Başkanı Aslı Arpa, Yürütme Kurulu üğyeleri Sami Cansu, Llütfi Yılmaz, Ahhmet Şiimşek, Bilge Saral, Fahrettin Büyükoğlu, Bekir Tülü, Zekeriya Tiryaki, Hakan Bıçakçı, Necmi Kocaman, Tturhan Yıldız  Av. Ali Yıldırım Sezer katıldı.   Kent Konseyi  Başkanı Metin Şentürk “2011 yılından beri Gölcük Vizyon 2023 diye çok güzel bir proje ortaya kondu. Ülkemizede örenek bir projedir. Bu yıl değerli rektörümüzünde katılımı ile 16 proje daha üst kurulca belirlendi. 16 projeyi hayata geçireceğiz. İlgili STK yetkililerine görev dağılımı yapacağız” dedi.   16 YENİ PROJE OKULLARDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI VE MESLEKİ KARİYER GELİŞTİRME TARİHSEL SÜREÇ İÇİNDE GÖLCÜK İLÇESİ KÖY/MAHALLE YERLEŞİM BİRİMLERİNİN TOPLUMSAL VE ÇOK KÜLTÜRLÜ YAPISI ÜZERİNE GÖLCÜK YÖRESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARININ KUŞAKLARARASI AKTARIMI DEĞİRMENDERE YALI MAHALLESİNDE BULUNAN, ÇAĞDAŞ VE GELENEKSEL SANATLAR SERAMİK, AHŞAP VE HEYKEL EVİ OLARAK ADLANDIRILAN YALININ SERGİLEME ELEMANLARININ TASARLANMASI VE UYGULAMA PROJESİNİN YAPIMI   ULUSLARARASI DEĞİRMENDERE ZÜHTÜ MÜRİDOĞLU AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMLARI  KİTABI GÖLCÜK VE CİVARININ (KOCAELİ) JEOTERMAL POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ KONUSUNDA GÖLCÜK HALKININ FARKINDALIĞININ TESPİT EDİLMESİ   ULAŞLI TARİHİ VE KÜLTÜREL YAPISI 8. ULUSLARARASI SERAMİK SEMPOZYUMU ULUSLARARASI GÖLCÜK TAKI SEMPOZYUMU GÖLCÜK ÖĞRENCİLERİ YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR SANAT ÇALIŞTAYI KUYUMCULUK YARIŞMASI 25. ULUSLARARASI DEĞİRMENDERE  ZÜHTÜ MÜRİDOĞLU AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU GÖLCÜK ÇEVRE SANAT ÖNERİSİ KURUMSAL İLETİŞİM VE ETKİNLİK YÖNETİMİ  
Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu aylık toplantılarını Türk Harb-İş sendikası toplantı salonunda yaptı. Toplantıda 2023 vizyon projesi kapsamında devam eden projeler görüşüldü. 16 yeni proje hayata geçirildi.

Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk,  Kent Konseyi genel Sekreteri Fatih Bayram, Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel, gençlik Kolları Başkanı Aslı Arpa, Yürütme Kurulu üğyeleri Sami Cansu, Llütfi Yılmaz, Ahhmet Şiimşek, Bilge Saral, Fahrettin Büyükoğlu, Bekir Tülü, Zekeriya Tiryaki, Hakan Bıçakçı, Necmi Kocaman, Tturhan Yıldız  Av. Ali Yıldırım Sezer katıldı.

 

Kent Konseyi  Başkanı Metin Şentürk “2011 yılından beri Gölcük Vizyon 2023 diye çok güzel bir proje ortaya kondu. Ülkemizede örenek bir projedir. Bu yıl değerli rektörümüzünde katılımı ile 16 proje daha üst kurulca belirlendi. 16 projeyi hayata geçireceğiz. İlgili STK yetkililerine görev dağılımı yapacağız” dedi.

 

16 YENİ PROJE

OKULLARDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI VE MESLEKİ KARİYER GELİŞTİRME

TARİHSEL SÜREÇ İÇİNDE GÖLCÜK İLÇESİ KÖY/MAHALLE YERLEŞİM BİRİMLERİNİN TOPLUMSAL VE ÇOK KÜLTÜRLÜ YAPISI ÜZERİNE

GÖLCÜK YÖRESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARININ KUŞAKLARARASI AKTARIMI

DEĞİRMENDERE YALI MAHALLESİNDE BULUNAN, ÇAĞDAŞ VE GELENEKSEL SANATLAR
SERAMİK, AHŞAP VE HEYKEL EVİ OLARAK ADLANDIRILAN YALININ SERGİLEME
ELEMANLARININ TASARLANMASI VE UYGULAMA PROJESİNİN YAPIMI

 

ULUSLARARASI DEĞİRMENDERE ZÜHTÜ MÜRİDOĞLU AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMLARI  KİTABI

GÖLCÜK VE CİVARININ (KOCAELİ) JEOTERMAL POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ

AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ KONUSUNDA GÖLCÜK HALKININ FARKINDALIĞININ TESPİT EDİLMESİ

 

ULAŞLI TARİHİ VE KÜLTÜREL YAPISI

8. ULUSLARARASI SERAMİK SEMPOZYUMU

ULUSLARARASI GÖLCÜK TAKI SEMPOZYUMU

GÖLCÜK ÖĞRENCİLERİ YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

SANAT ÇALIŞTAYI

KUYUMCULUK YARIŞMASI

25. ULUSLARARASI DEĞİRMENDERE  ZÜHTÜ MÜRİDOĞLU AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU

GÖLCÜK ÇEVRE SANAT ÖNERİSİ

KURUMSAL İLETİŞİM VE ETKİNLİK YÖNETİMİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.