ŞENTÜRK ''EN FAAL DERNEK TEMAD'''

Gölcük 19.10.2016 - 12:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞENTÜRK ''EN FAAL DERNEK TEMAD'''

Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yönetimi TEMAD’ı ziyaret ederek 5. Dünya Astsubaylar gününü ve TEMAD’ın 32. Kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Başkan Tülü “Bu yıl terör olaylarının çok olması ve şehitlerimizden dolayı etkinlik yapmadık. Çelenk sunumu ve şehitlerimiz için aşure dağıttık. Sivil toplum kuruluşu olarak kelimenin karşılığını bulması için çabamız var. Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye de olması gereken yerde olması için çalışıyoruz. Eskisi gibi olmaması için çalışıyoruz” dedi.   EN FAAL KURUM TEMAD Kent Konseyi başkanı metin Şentürk ve yürütme kurulu TEMAD başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ettiler. Başkan Şentürk “TEMAD ilçemizde önemli bir sivil toplum kuruluşu. Gününüz kutlu olsun. Yaptığınız etkinlikleri takdir ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının gerçekten aktif olması çok önemli toplumda Gölcük’te bir çok sivil toplum örgütü var fakat hepsi sizin gibi faal değil. Bir çoğunun aktif olması gerektiğini düşünüyoruz kent Konseyi olarak Belediyemizle görüştük. Onların daha iyi çalışma imkanı olmayanlar için Sivil Toplum Merkezi çalışması yaptık. Önümüzde ki hafta açılışını yapacağız. Bu önemli bir faaliyet olacak. Bir çok dernek yerimiz yok diyor toplanamıyor. Orayı rahat kullanacakları bir mekan yaptık. Teknik olarak destek vereceğiz. Adnan Menderes iş Merkezinde.. Dernekler Platformu kendine özel bir yer istiyor. Dernekler Platformu yasal tüzel kişiliği olmayan bir kurum normalde. 15 Dernek bir araya gelmiş çok güzel yapmışlar ama onlara bir yer verilirse diğerleri de bize neden ayrı bir yer verilmiyor diyebilir. Kent Konseyi çatısı altında yerleri mevcut gelsinler başımızın üzerinde yerleri var. Mekan mı istiyorlar gelsin kullansınlar. Ama ben kendi özel yerimiz olsunun anlayamıyorum. Yoksa mekan var. Gelsinler her türlü çalışmayı yapsınlar biz destek olalım”dedi..
Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yönetimi TEMAD’ı ziyaret ederek 5. Dünya Astsubaylar gününü ve TEMAD’ın 32. Kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başkan Tülü “Bu yıl terör olaylarının çok olması ve şehitlerimizden dolayı etkinlik yapmadık. Çelenk sunumu ve şehitlerimiz için aşure dağıttık. Sivil toplum kuruluşu olarak kelimenin karşılığını bulması için çabamız var. Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye de olması gereken yerde olması için çalışıyoruz. Eskisi gibi olmaması için çalışıyoruz” dedi.
 
EN FAAL KURUM TEMAD
Kent Konseyi başkanı metin Şentürk ve yürütme kurulu TEMAD başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ettiler. Başkan Şentürk “TEMAD ilçemizde önemli bir sivil toplum kuruluşu. Gününüz kutlu olsun. Yaptığınız etkinlikleri takdir ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının gerçekten aktif olması çok önemli toplumda Gölcük’te bir çok sivil toplum örgütü var fakat hepsi sizin gibi faal değil. Bir çoğunun aktif olması gerektiğini düşünüyoruz kent Konseyi olarak Belediyemizle görüştük. Onların daha iyi çalışma imkanı olmayanlar için Sivil Toplum Merkezi çalışması yaptık. Önümüzde ki hafta açılışını yapacağız. Bu önemli bir faaliyet olacak. Bir çok dernek yerimiz yok diyor toplanamıyor. Orayı rahat kullanacakları bir mekan yaptık. Teknik olarak destek vereceğiz. Adnan Menderes iş Merkezinde.. Dernekler Platformu kendine özel bir yer istiyor. Dernekler Platformu yasal tüzel kişiliği olmayan bir kurum normalde. 15 Dernek bir araya gelmiş çok güzel yapmışlar ama onlara bir yer verilirse diğerleri de bize neden ayrı bir yer verilmiyor diyebilir. Kent Konseyi çatısı altında yerleri mevcut gelsinler başımızın üzerinde yerleri var. Mekan mı istiyorlar gelsin kullansınlar. Ama ben kendi özel yerimiz olsunun anlayamıyorum. Yoksa mekan var. Gelsinler her türlü çalışmayı yapsınlar biz destek olalım”dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.