LASTİK İŞ

ŞENTÜRK ''GÖLCÜK’DE GÜVENLE YAŞIYORUZ''

Gündem 18.04.2017 - 11:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞENTÜRK ''GÖLCÜK’DE GÜVENLE YAŞIYORUZ''

Polis teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümü nedeni ile Gölcük kent Konseyi başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’i ziyaret ettiler.

Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Yürütme kurulu üyeleri Nurten Turnalı,  Lütfü Yılmaz,  Fatih Bayram, Hakan Bıçakçı, Bekir Tülü, Recep Hakkı Akel,  Aslı Arpa, i Zekeriya Tiryaki, Avukat Ali Yıldırım Sezer katıldı. GÜNLERİNİ KUTLADILAR Ziyarette Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk “ Gölcük Kent Konseyi adına polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172.yılını kutlarım. Emniyet kuvvetleri sayesinde Gölcüklüler olarak rahat yaşıyoruz. Gölcük’teki Asayiş için göstermiş olduğunuz hizmetlerden dolayısıyla tüm emniyetinize ve şahsınız adına teşekkürlerimi sunarım” dedi. KILIÇ HEDİYE ETTİLER Ziyaret sonunda Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram Ebru Sanatı ile yapılmış bir tablo, Kaymakamlık Adına Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Lütfü Yılmaz ise otantik bir kılıç hediye ettiler.
Polis teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümü nedeni ile Gölcük kent Konseyi başkanı Metin Şentürk ve yürütme kurulu Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’i ziyaret ettiler.

Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Yürütme kurulu üyeleri Nurten Turnalı,  Lütfü Yılmaz,  Fatih Bayram, Hakan Bıçakçı, Bekir Tülü, Recep Hakkı Akel,  Aslı Arpa, i Zekeriya Tiryaki, Avukat Ali Yıldırım Sezer katıldı.

GÜNLERİNİ KUTLADILAR
Ziyarette Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk “ Gölcük Kent Konseyi adına polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172.yılını kutlarım. Emniyet kuvvetleri sayesinde Gölcüklüler olarak rahat yaşıyoruz. Gölcük’teki Asayiş için göstermiş olduğunuz hizmetlerden dolayısıyla tüm emniyetinize ve şahsınız adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

KILIÇ HEDİYE ETTİLER
Ziyaret sonunda Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram Ebru Sanatı ile yapılmış bir tablo, Kaymakamlık Adına Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Lütfü Yılmaz ise otantik bir kılıç hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.