LASTİK İŞ

ŞENTÜRK ''GÖLCÜK'E VİZYON PROJELER YAPILACAK''

Gölcük 27.09.2019 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞENTÜRK ''GÖLCÜK'E VİZYON PROJELER YAPILACAK''

Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, aylık olağan toplantılarının Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

İLK TOPLANTI Toplantıya Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve yürütme kurulu üyeleri katılım gösterdi.  Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “2019 yılının Kent Konseyi seçimlerinden sonra geniş kapsamlı ilk toplantısını yapıyoruz. Ben hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gündemimiz oldukça kalabalık. Çok güzel projelerimiz var. İnşallah bu toplantıdan sonra Gölcük Kent Konseyi olarak kent vizyonunun gerçekleştirilmesi için hızlıca adımlar atmak adına elimizden gelen tüm gayreti Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak göstereceğiz” dedi.  BİLGİLENDİRMELER YAPILDI Başkan Şentürk’ün konuşmasının ardından gündem maddeleri tek tek incelendi. İlk olarak Gölcük Vizyon 2023 2019 yılı projeleri hakkında bir bilgilendirme yapıldı. Sonrasında “Gölcük’te sürücüler yayalara yol verir” projesi, Gölcük geri dönüşüm – sıfır atık parkı yapılması hakkında genel görüşme, 65 yaş üzeri iletişim projesi, Gölcük Kültür ve Sanat Dergisi’nin çıkarılması konusunun görüşülmesi, Gölcükspor ile ilgili genel görüşme, Gölcük Kent Konseyi proje havuzunun oluşturulması konuları görüşüldü. Sonrasında, olası depremlere yönelik alınacak önlemlerin görüşülmesi, Gölcük’ün tanıtımına yönelik yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşme, bağımlılık ile ilgili çalışma grubu oluşturulması konusunun değerlendirilmesi, kaldırımlardaki engelli ve çocuk arabası iniş – çıkış yerlerine araç park edilmesi konusunun görüşülmesi, Anıtpark’ta boş zamanlarını geçirenlere yönelik okuma alışkanlığı kazandırılması konusu hakkında görüşme, Gölcük merkezde özel şahıslara ait alanların otopark olarak kullanılması konusunun görüşülmesi maddeleri üzerine konuşuldu.  BAZI PROJELER 2020 YILINA SARKABİLİR 2019 yılı 1. Dönem Bilimsel Araştırma Projeleri de şu şekilde: Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Taraması, Robotik Kodlama Uygulamaları, Annem ve Öğretmenimle Birlikte Hayatı Öğreniyorum, 9. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu, 26. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu, Park Oyunları “Geleceğe Oynuyoruz”, Gölcük Şehir Müzesi, Gölcük Sıfır Atık, Gölcük Vizyon 2023 İşitsel ve Görsel Haber Paylaşımı ve Gölcük El Sanatları Ürünlerinin Sanal Ortamda Pazarlanması. Bu projelerden bazıları yapılmış olup bazıları geride kalan dönem içerisinde yapılacak. Bazı projelerin 2020 yılına sarkabileceği de ifade edildi.
Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, aylık olağan toplantılarının Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

İLK TOPLANTI

Toplantıya Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve yürütme kurulu üyeleri katılım gösterdi.  Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “2019 yılının Kent Konseyi seçimlerinden sonra geniş kapsamlı ilk toplantısını yapıyoruz. Ben hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gündemimiz oldukça kalabalık. Çok güzel projelerimiz var. İnşallah bu toplantıdan sonra Gölcük Kent Konseyi olarak kent vizyonunun gerçekleştirilmesi için hızlıca adımlar atmak adına elimizden gelen tüm gayreti Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak göstereceğiz” dedi.

 BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Başkan Şentürk’ün konuşmasının ardından gündem maddeleri tek tek incelendi. İlk olarak Gölcük Vizyon 2023 2019 yılı projeleri hakkında bir bilgilendirme yapıldı. Sonrasında “Gölcük’te sürücüler yayalara yol verir” projesi, Gölcük geri dönüşüm – sıfır atık parkı yapılması hakkında genel görüşme, 65 yaş üzeri iletişim projesi, Gölcük Kültür ve Sanat Dergisi’nin çıkarılması konusunun görüşülmesi, Gölcükspor ile ilgili genel görüşme, Gölcük Kent Konseyi proje havuzunun oluşturulması konuları görüşüldü. Sonrasında, olası depremlere yönelik alınacak önlemlerin görüşülmesi, Gölcük’ün tanıtımına yönelik yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşme, bağımlılık ile ilgili çalışma grubu oluşturulması konusunun değerlendirilmesi, kaldırımlardaki engelli ve çocuk arabası iniş – çıkış yerlerine araç park edilmesi konusunun görüşülmesi, Anıtpark’ta boş zamanlarını geçirenlere yönelik okuma alışkanlığı kazandırılması konusu hakkında görüşme, Gölcük merkezde özel şahıslara ait alanların otopark olarak kullanılması konusunun görüşülmesi maddeleri üzerine konuşuldu.

 BAZI PROJELER 2020 YILINA SARKABİLİR

2019 yılı 1. Dönem Bilimsel Araştırma Projeleri de şu şekilde: Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Taraması, Robotik Kodlama Uygulamaları, Annem ve Öğretmenimle Birlikte Hayatı Öğreniyorum, 9. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu, 26. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu, Park Oyunları “Geleceğe Oynuyoruz”, Gölcük Şehir Müzesi, Gölcük Sıfır Atık, Gölcük Vizyon 2023 İşitsel ve Görsel Haber Paylaşımı ve Gölcük El Sanatları Ürünlerinin Sanal Ortamda Pazarlanması. Bu projelerden bazıları yapılmış olup bazıları geride kalan dönem içerisinde yapılacak. Bazı projelerin 2020 yılına sarkabileceği de ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.