SEPAŞ'DAN TEK TIKLA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

Ekonomi 19.08.2016 - 13:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEPAŞ'DAN TEK TIKLA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

Sepaş Enerji serbest tüketici statüsündeki elektrik tüketicilerine yönelik devreye aldığı web sitesinden online elektrik satışı ile hizmeti tam anlamıyla müşterinin ayağına götürüyor.

Sepaş Enerji hizmet kalitesini bir tık öteye taşıyarak online indirimli elektrik satışını web sitesi üzerinden yapıyor. Serbest tüketiciler, indirimli elektriğe online olarak başvurarak adreslerine ulaştırılan sözleşme sayesinde kolayca sahip olabiliyor. Yurtdışında sıkça kullanılan ancak Türkiye’de kullanımı henüz yaygınlaşmamış olan online elektrik satışı, Sepaş Enerji ile elektrik tüketicilerinin hizmetine sunuldu. “Serbest tüketici” statüsünde bulunan elektrik tüketicileri www.sepas.com.tr internet sitesine girerek “Online Satış” simgesine tıklayarak doldurduğu form ile indirimli elektrik başvurusunda bulunabiliyor. Başvurunun ardından elektrik sözleşmesi ve hazırlanması gereken evraklar, Sepaş Enerji tarafından, Türkiye’nin dört bir yanında şubesi olan PTT kargo aracılığıyla adrese ulaştırılıyor. Başvuru süreci, sözleşmenin müşteriye ulaştırılması ve yeniden Sepaş Enerji’ye gönderilmesi adımlarında karşılaşılan tüm süreçler, Sepaş Enerji kontrolünde ve güvencesinde yürütülüyor. Üstelik başvuru sahipleri süreç hakkında SMS ve yoluyla haberdar ediliyor. Hizmetinin merkezine daima müşterisini alan Sepaş Enerji, online enerji satışıyla, kolay ve bir o kadar da güvenli işlemlerle, indirimli elektrik imkanını elektrik tüketicilerinin ayağına götürüyor.
Sepaş Enerji serbest tüketici statüsündeki elektrik tüketicilerine yönelik devreye aldığı web sitesinden online elektrik satışı ile hizmeti tam anlamıyla müşterinin ayağına götürüyor.

Sepaş Enerji hizmet kalitesini bir tık öteye taşıyarak online indirimli elektrik satışını web sitesi üzerinden yapıyor. Serbest tüketiciler, indirimli elektriğe online olarak başvurarak adreslerine ulaştırılan sözleşme sayesinde kolayca sahip olabiliyor.

Yurtdışında sıkça kullanılan ancak Türkiye’de kullanımı henüz yaygınlaşmamış olan online elektrik satışı, Sepaş Enerji ile elektrik tüketicilerinin hizmetine sunuldu. “Serbest tüketici” statüsünde bulunan elektrik tüketicileri www.sepas.com.tr internet sitesine girerek “Online Satış” simgesine tıklayarak doldurduğu form ile indirimli elektrik başvurusunda bulunabiliyor. Başvurunun ardından elektrik sözleşmesi ve hazırlanması gereken evraklar, Sepaş Enerji tarafından, Türkiye’nin dört bir yanında şubesi olan PTT kargo aracılığıyla adrese ulaştırılıyor. Başvuru süreci, sözleşmenin müşteriye ulaştırılması ve yeniden Sepaş Enerji’ye gönderilmesi adımlarında karşılaşılan tüm süreçler, Sepaş Enerji kontrolünde ve güvencesinde yürütülüyor. Üstelik başvuru sahipleri süreç hakkında SMS ve yoluyla haberdar ediliyor.

Hizmetinin merkezine daima müşterisini alan Sepaş Enerji, online enerji satışıyla, kolay ve bir o kadar da güvenli işlemlerle, indirimli elektrik imkanını elektrik tüketicilerinin ayağına götürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.