LASTİK İŞ

SERAMİK SEMPOZYUMU KAPANIŞINI YAPTI

26.05.2017 - 08:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SERAMİK SEMPOZYUMU KAPANIŞINI YAPTI

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu'nun birlikte yürüttüğü 17-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılan “7. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu” kapanışı, dün katılan sanatçıların eserlerinin sergilendiği sergi ile Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde gerçekleştirildi.

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi  ve Kocaeli Üniversitesi Değirmendere  Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu'nun birlikte yürüttüğü  17-24 Mayıs 2016  tarihleri arasında yapılan “7. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu”  kapanışı, dün katılan sanatçıların eserlerinin sergilendiği sergi ile Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde gerçekleştirildi.  Kapanış sergisi açılışını, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi feriha Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş,  Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Poyraz Gürson, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol, Kocaeli Üniversitesi  Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can  ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram, Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeleri Bilge Saral, Lütfü Yılmaz, Zekeriya Tiryaki, Nurten Turnalı, Hakan Bıçakçı sanatçılar ve sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'ün sanatsal etkinliklerde öncü bir ilçe olduğunu ve bu sempozyumun da başarıyla sonuçlandığını söyledi. Gölcük'ün Uluslararası alanda bir çok organizasyona ev sahipliği yaptığını dile getiren Başkan Ellibeş, yurtdışından gelen sanatçıların bu sempozyuma katkı sağladığını ifade etti. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiğini ve önümüzdeki 1 yıl içerisinde hazırlanacak müzede bu eserlerin korunacağını dile getirdi.   Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, sempozyum sürecini değerlendirerek bu gibi etkinliklerin arttırılması gerektiğini söyledi. Gölcük Kent Konseyi olarak Gölcük'ün kalkınmasının sanat zemininde gerçekleşmesi gerektiğini kaydeden Şentürk, “Bu tür sanatsal etkinlikler halkımızın estetik kültürünü arttıracak ve her işine olumlu olarak yansıyacak diye düşünüyorum” dedi. Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol ise Sempozyuma destek ve katkılarından dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerini sundu.  7. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu sanatseverlerin sergiyi gezip sempozyum kapsamında yapılan eserleri incelemesi ve sempozyuma katılan sanatçılara sertifikaların takdimiyle sona erdi.  Sergi bir hafta Değirmendere Sanat Evi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu'nun birlikte yürüttüğü 17-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılan “7. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu” kapanışı, dün katılan sanatçıların eserlerinin sergilendiği sergi ile Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde gerçekleştirildi.

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi  ve Kocaeli Üniversitesi Değirmendere  Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu'nun birlikte yürüttüğü  17-24 Mayıs 2016  tarihleri arasında yapılan “7. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu”  kapanışı, dün katılan sanatçıların eserlerinin sergilendiği sergi ile Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde gerçekleştirildi. 

Kapanış sergisi açılışını, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi feriha Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş,  Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Poyraz Gürson, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol, Kocaeli Üniversitesi  Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mine Can  ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel sekreteri Fatih Bayram, Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeleri Bilge Saral, Lütfü Yılmaz, Zekeriya Tiryaki, Nurten Turnalı, Hakan Bıçakçı sanatçılar ve sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'ün sanatsal etkinliklerde öncü bir ilçe olduğunu ve bu sempozyumun da başarıyla sonuçlandığını söyledi. Gölcük'ün Uluslararası alanda bir çok organizasyona ev sahipliği yaptığını dile getiren Başkan Ellibeş, yurtdışından gelen sanatçıların bu sempozyuma katkı sağladığını ifade etti. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiğini ve önümüzdeki 1 yıl içerisinde hazırlanacak müzede bu eserlerin korunacağını dile getirdi.

  Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, sempozyum sürecini değerlendirerek bu gibi etkinliklerin arttırılması gerektiğini söyledi. Gölcük Kent Konseyi olarak Gölcük'ün kalkınmasının sanat zemininde gerçekleşmesi gerektiğini kaydeden Şentürk, “Bu tür sanatsal etkinlikler halkımızın estetik kültürünü arttıracak ve her işine olumlu olarak yansıyacak diye düşünüyorum” dedi.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol ise Sempozyuma destek ve katkılarından dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerini sundu.

 7. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu sanatseverlerin sergiyi gezip sempozyum kapsamında yapılan eserleri incelemesi ve sempozyuma katılan sanatçılara sertifikaların takdimiyle sona erdi. 
Sergi bir hafta Değirmendere Sanat Evi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.