LASTİK İŞ
ismail

SERAP DUALARLA UĞURLANDI

11.01.2020 - 15:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SERAP DUALARLA UĞURLANDI

Gölcük Engelliler Derneği Üyesi Serap Duraktepeli 46 yaşında hayatını kaybetti. Duraktepeli’nin vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yarattı.

Duraktepeli’nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bahçecik’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi.  Bahçecik’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi Gölcük Engelliler Derneği Serap ablasını kaybetti. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören  Serap Duraktepeli 46 yaşında hayatını kaybetti. Cezmi ve Aynur Duraktepeli çiftinin tek çocuğu olan Serap Duraktepeli bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Duraktepeli ne yazık ki geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Duraktepeli’nin vefat haberi başta Gölcük Engelliler Derneği üyeleri olmak üzere büyük üzüntü yarattı.  Cenaze törenine katılan Gölcük Engelliler Derneği üyeleri cenaze boyunca gözyaşlarını tutamazken,  Serap Duraktepeli’nin babası Cezmi Duraktepeli bir an olsun kızını tabutunun başından ayrılmadı. Duraktepeli Orta Camii’nde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve göz yaşlarıyla uğurlandı. Duraktepeli, Bahçecik’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine katılım oldukça yoğun oldu 46 yaşında vefat eden Serap Duraktepeli’nin Cenaze Namazına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Dernek Üyeleri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Mali Müşavir İsmet İşeri, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral, Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökbayrak,  ile Duraktepeli ailesinin dostları ve sevenleri katılım sağladı. Bizde Gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet, başta kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Gölcük Engelliler Derneği Üyesi Serap Duraktepeli 46 yaşında hayatını kaybetti. Duraktepeli’nin vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yarattı.

Duraktepeli’nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bahçecik’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi. 

Bahçecik’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi

Gölcük Engelliler Derneği Serap ablasını kaybetti. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören  Serap Duraktepeli 46 yaşında hayatını kaybetti. Cezmi ve Aynur Duraktepeli çiftinin tek çocuğu olan Serap Duraktepeli bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Duraktepeli ne yazık ki geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Duraktepeli’nin vefat haberi başta Gölcük Engelliler Derneği üyeleri olmak üzere büyük üzüntü yarattı.  Cenaze törenine katılan Gölcük Engelliler Derneği üyeleri cenaze boyunca gözyaşlarını tutamazken,  Serap Duraktepeli’nin babası Cezmi Duraktepeli bir an olsun kızını tabutunun başından ayrılmadı. Duraktepeli Orta Camii’nde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve göz yaşlarıyla uğurlandı. Duraktepeli, Bahçecik’te bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine katılım oldukça yoğun oldu

46 yaşında vefat eden Serap Duraktepeli’nin Cenaze Namazına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Dernek Üyeleri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Mali Müşavir İsmet İşeri, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral, Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökbayrak,  ile Duraktepeli ailesinin dostları ve sevenleri katılım sağladı. Bizde Gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet, başta kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.