LASTİK İŞ

SERDAR YAVUZ YENİ VALİMİZ OLDU !

Kocaeli 10.06.2020 - 06:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SERDAR YAVUZ YENİ VALİMİZ OLDU !

Dün akşam yayaınlanan Valiler Kararnamesi ile, Ordu Valiliği görevini yürüten Serdar Yavuz, Kocaeli'Nin yeni valisi oldu. Vali Hüseyin Aksoy ise Aydın valisi olarak atandı.

KOCAELİ'NİN YENİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ KİMDİR? Vali Seddar Yavuz, 1967 Eskişehir doğumlu olup ilköğrenimini Gümüşkonak’ta, orta öğrenimini Eskişehir’de, lise öğrenimini de Balıkesir’de parasız yatılı olarak tamamlamıştır. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazanan Vali Seddar Yavuz, 1988 yılında fakülteden mezun oldu ve aynı yıl açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Adıyaman’da kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başlamıştır. Evli, dört çocuk babası olan Vali Seddar Yavuz, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Dün akşam yayaınlanan Valiler Kararnamesi ile, Ordu Valiliği görevini yürüten Serdar Yavuz, Kocaeli'Nin yeni valisi oldu. Vali Hüseyin Aksoy ise Aydın valisi olarak atandı.

KOCAELİ'NİN YENİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ KİMDİR?

Vali Seddar Yavuz, 1967 Eskişehir doğumlu olup ilköğrenimini Gümüşkonak’ta, orta öğrenimini Eskişehir’de, lise öğrenimini de Balıkesir’de parasız yatılı olarak tamamlamıştır. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazanan Vali Seddar Yavuz, 1988 yılında fakülteden mezun oldu ve aynı yıl açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Adıyaman’da kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başlamıştır. Evli, dört çocuk babası olan Vali Seddar Yavuz, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.