LASTİK İŞ
ismail

SERGİNİN GELİRİ HUZUREVİ'NE

02.05.2019 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SERGİNİN GELİRİ HUZUREVİ'NE

Dr. Fahri Yılmaz ikinci sergisini özel Gölcük Aile Tıp Hastanesinde açtı. Fotoğraf sergisi ilgi gördü. Sergide sergilenen 35 fotoğraftan 26 tane sergide satılırken 27.cisi meslektaşı Dr. Adem Ertunç satın aldı. Sergi geliri Gölcük Huzur evine bağışlanacak.

Özel Gölcük Aile Konak Hastanesinde görev yapan Dr. Fahri Yılmaz gezdiği çeşitli illerden çektiği fotoğrafları düzenleyerek Özel Gölcük Aile Tıp Hastanesinde sergi açılış töreni düzenledi.  YOĞUN KATILIM Düzenlenen sergiye Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, MHP ilçe başkanı Bilal Çakır, Gölcük Huzur Evi Müdürü Semah Taşdemir, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Hasane Ortakları Şahin Talus, Veysel Besnili hastane doktorları ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Sergi başkan Sezer'in kurdele kesmesi ile açılış gerçekleşti.  GELİRİ HUZUREVİNE Davetliler fotoğraf sergisini hayranlıkla izlerken, sergide 26 sanat eseri olan fotoğraf tablosu anında satıldı. 27 cisi meslektaşın Doktor Adem Ertunç satın aldı. Serginin bütün geliri Gölcük Huzur evine bağışlanacaktır.  FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVİYORUM Açılış sonrasında kısa bir açıklama yapan Dr. Fahri Yılmaz; “sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu fotoğraf sergisini düzenledik. 2008 yılından bu güne kadar fotoğraf çekiyorum. Çünkü fotoğraf sanatına oldukça ilgim var. 2 -3 yıl öncede muhtaç tıp öğrencilerin yararına bir sergi yapmıştık. Bu da benim ikinci sergim oluyor. Bu serginin geliri ise Gölcük'teki huzur evine bağışlıyorum. Sergide 35 adet fotoğraf var. Şimdiye kadar 27 fotoğraf satıldı” dedi. Sergi 2 Mayıs-  20 Mayıs tarihleri arasında gezilebilecek. Fahri Haner  
Dr. Fahri Yılmaz ikinci sergisini özel Gölcük Aile Tıp Hastanesinde açtı. Fotoğraf sergisi ilgi gördü. Sergide sergilenen 35 fotoğraftan 26 tane sergide satılırken 27.cisi meslektaşı Dr. Adem Ertunç satın aldı. Sergi geliri Gölcük Huzur evine bağışlanacak.

Özel Gölcük Aile Konak Hastanesinde görev yapan Dr. Fahri Yılmaz gezdiği çeşitli illerden çektiği fotoğrafları düzenleyerek Özel Gölcük Aile Tıp Hastanesinde sergi açılış töreni düzenledi. 

YOĞUN KATILIM
Düzenlenen sergiye Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, MHP ilçe başkanı Bilal Çakır, Gölcük Huzur Evi Müdürü Semah Taşdemir, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Hasane Ortakları Şahin Talus, Veysel Besnili hastane doktorları ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Sergi başkan Sezer'in kurdele kesmesi ile açılış gerçekleşti. 

GELİRİ HUZUREVİNE
Davetliler fotoğraf sergisini hayranlıkla izlerken, sergide 26 sanat eseri olan fotoğraf tablosu anında satıldı. 27 cisi meslektaşın Doktor Adem Ertunç satın aldı. Serginin bütün geliri Gölcük Huzur evine bağışlanacaktır. 
FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVİYORUM
Açılış sonrasında kısa bir açıklama yapan Dr. Fahri Yılmaz; “sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu fotoğraf sergisini düzenledik. 2008 yılından bu güne kadar fotoğraf çekiyorum. Çünkü fotoğraf sanatına oldukça ilgim var. 2 -3 yıl öncede muhtaç tıp öğrencilerin yararına bir sergi yapmıştık. Bu da benim ikinci sergim oluyor. Bu serginin geliri ise Gölcük'teki huzur evine bağışlıyorum. Sergide 35 adet fotoğraf var. Şimdiye kadar 27 fotoğraf satıldı” dedi.

Sergi 2 Mayıs-  20 Mayıs tarihleri arasında gezilebilecek.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.