LASTİK İŞ
ismail

SERHAT YILMAZ MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Asayiş 19.01.2019 - 11:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SERHAT YILMAZ MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Emek Büro Makinalarının sahibi Serhat Yılmaz, AK Parti'den Gölcük Belediye meclis üyeliğine aday oldu.

Gölcük çarşı merkezinde faaliyet gösteren Emek Büro makinalarının sahibi Serhat Yılmaz, AK Parti'den Gölcük Belediye meclis üyeliğine aday oldu. Serhat Yılmaz önceki gün AK Parti ilçe binasına gelerek adaylık başvurusunda bulunup, dosyasını ilçe Başkanı Çetin Seymen'e verdi. Mecli süyesi adayı Serhay Yılmaz "Doğduğum ve doyduğum Gölcük’üme hizmet adına Cumhurbaşkanımızında ifade ettiği gibi tevazu,samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliğinde bende varım diyerek Ak Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuru dosyamı değerli İlçe Başkanım Çetin Seymen‘e sunmuş bulunmaktayım.Çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda Rabbim partimizi, birbirinden değerli aday adaylarımızı ve yapılan gayretleri boşa çıkarmasın diyor ve hakkımızda hayırlısını temenni ediyorum.Benim için bu özel günde desteklerini esirgemeyen gönülden ve duaları ile yanımda olan herkesten Rabbim razı olsun" dedi. Sen, ben yok Gölcük var Başkan Seymen "Yerel seçimlere az bir süre kala partimize  olan ilgi devam ediyor. Bu günde Serhat Yılmaz kardeşim meclis üyeliği başvurusunda bulundu. Hayırlı olur inşallah. Büyük bir kitle partisi olarak her seçimden zaferle çıkan teşkilatımızın kurucusu liderimiz,dava ve gönül insanı Cumhurbaşkanımızın yolunda yürümeye  devam ediyoruz. Bu süreçte sen,ben yok rabbim var, Gölcük var. Kimse kendini partisinden büyük görmesin. Bizler  bu kutlu dava uğruna bedel ödemeye hazırız. Bu seçimden Allahın izniyle oylarımızı arttırarak çıkacak ve aramıza nifak tohumları atmak isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Gölcük için herkes her teşkilat mensubu daha azimli, kararlı çalışacak ve bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Her seçim öncesi bizi zayıf düşürmeye çalışan, bizi zayıf göstermeye çalışanlar olmuştur. Biz her seçimde söylenenlere itibar etmeden Cumhurbaşkanımızın feraseti ile yola devam edip başarıdan başarıya koşan bir partiyiz. Dün öyleyedi bugün'de öyle olacak. Bir ve beraber olarak seçime girip kazanacağız"dedi.
Emek Büro Makinalarının sahibi Serhat Yılmaz, AK Parti'den Gölcük Belediye meclis üyeliğine aday oldu.

Gölcük çarşı merkezinde faaliyet gösteren Emek Büro makinalarının sahibi Serhat Yılmaz, AK Parti'den Gölcük Belediye meclis üyeliğine aday oldu. Serhat Yılmaz önceki gün AK Parti ilçe binasına gelerek adaylık başvurusunda bulunup, dosyasını ilçe Başkanı Çetin Seymen'e verdi.

Mecli süyesi adayı Serhay Yılmaz "Doğduğum ve doyduğum Gölcük’üme hizmet adına Cumhurbaşkanımızında ifade ettiği gibi tevazu,samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliğinde bende varım diyerek Ak Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuru dosyamı değerli İlçe Başkanım Çetin Seymen‘e sunmuş bulunmaktayım.Çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda Rabbim partimizi, birbirinden değerli aday adaylarımızı ve yapılan gayretleri boşa çıkarmasın diyor ve hakkımızda hayırlısını temenni ediyorum.Benim için bu özel günde desteklerini esirgemeyen gönülden ve duaları ile yanımda olan herkesten Rabbim razı olsun" dedi.

Sen, ben yok Gölcük var

Başkan Seymen "Yerel seçimlere az bir süre kala partimize  olan ilgi devam ediyor. Bu günde Serhat Yılmaz kardeşim meclis üyeliği başvurusunda bulundu. Hayırlı olur inşallah. Büyük bir kitle partisi olarak her seçimden zaferle çıkan teşkilatımızın kurucusu liderimiz,dava ve gönül insanı Cumhurbaşkanımızın yolunda yürümeye  devam ediyoruz. Bu süreçte sen,ben yok rabbim var, Gölcük var. Kimse kendini partisinden büyük görmesin. Bizler  bu kutlu dava uğruna bedel ödemeye hazırız. Bu seçimden Allahın izniyle oylarımızı arttırarak çıkacak ve aramıza nifak tohumları atmak isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Gölcük için herkes her teşkilat mensubu daha azimli, kararlı çalışacak ve bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Her seçim öncesi bizi zayıf düşürmeye çalışan, bizi zayıf göstermeye çalışanlar olmuştur. Biz her seçimde söylenenlere itibar etmeden Cumhurbaşkanımızın feraseti ile yola devam edip başarıdan başarıya koşan bir partiyiz. Dün öyleyedi bugün'de öyle olacak. Bir ve beraber olarak seçime girip kazanacağız"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.