SESSİZ ÇIĞLIK SON DEFA TOPLANDI !

Değirmendere 21.06.2014 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SESSİZ ÇIĞLIK SON DEFA TOPLANDI !

Aylardır her cumartesi günü Değirmendere’de eylem yaptılar.

Yaşadıkları haksızlığa isyan ettiler. Onlar ‘Balyoz’ darbe planı iddiası ile yıllardır cezaevinde tutulan subayların aileleriydi. Mahkeme kararı ile Balyoz davası sanıkları tahliye edildi ve son ‘Sessiz Çığlık’ eylemi bugün yapıldı. Son toplantıya tahliye olan deniz albaylar Ümit Metin, Önder Çelebi, Aydın Sezenoğlu, Tayfun Duman, Rafet Ortar, Levent Tezcan, Derya Ön ve Baybars Küçütatay katıldı. Albaylar kendilerine bu süreçte destek veren ailelerine ve Gölcük halkına teşekkürlerini sundu.
Aylardır her cumartesi günü Değirmendere’de eylem yaptılar.

Yaşadıkları haksızlığa isyan ettiler. Onlar ‘Balyoz’ darbe planı iddiası ile yıllardır cezaevinde tutulan subayların aileleriydi. Mahkeme kararı ile Balyoz davası sanıkları tahliye edildi ve son ‘Sessiz Çığlık’ eylemi bugün yapıldı.

Son toplantıya tahliye olan deniz albaylar Ümit Metin, Önder Çelebi, Aydın Sezenoğlu, Tayfun Duman, Rafet Ortar, Levent Tezcan, Derya Ön ve Baybars Küçütatay katıldı. Albaylar kendilerine bu süreçte destek veren ailelerine ve Gölcük halkına teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.