LASTİK İŞ
ismail

SEVCAN ORHAN COŞTURDU !

31.05.2015 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEVCAN ORHAN COŞTURDU !

Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı, Sevcan Orhan’ın konseriyle renklendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. 49. kez kapılarını açan Kocaeli Fuarı, dün akşam Sevcan Orhan’ı ağırladı. Birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendiren Sevcan Orhan vatandaşları coşturdu. Güneş Sahnesi’nde konser veren Orhan, Kocaeli’de bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. FUAR ÜCRETSİZ Konsere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da katıldı. Konser öncesi konuşan Başkan Vekili Özak, kamuoyunda fuarın kapanacağı yönünde yanlış bir algının oluştuğunu belirterek fuarın devam edeceğini söyledi. Başkan Vekili Özak, “Bu etkinlikler artarak sürecek. Çok değerli sanatçılarımızla sizleri buluşturmaya devam edeceğiz.  Bu sezon hem fuar girişi hem de bu etkinlikler ücretsiz olacak” dedi. RAMAZANA ÖZEL PROGRAMLAR 49. Kocaeli Fuarı’nda birçok etkinlik olacak. Fuar her gün gece saat 01.00’e kadar açık kalacak.  Fuarda Ramazan ayına özel programlar da yer alacak. Her çarşamba akşamı fuar içindeki Güneş Sahne’de konserler ve etkinlikler yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği “Pişmaniye Festivali” de, 13-14 Haziran tarihlerinde Kocaeli Fuarı içinde gerçekleştirilecek.
Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı, Sevcan Orhan’ın konseriyle renklendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. 49. kez kapılarını açan Kocaeli Fuarı, dün akşam Sevcan Orhan’ı ağırladı. Birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendiren Sevcan Orhan vatandaşları coşturdu. Güneş Sahnesi’nde konser veren Orhan, Kocaeli’de bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

FUAR ÜCRETSİZ

Konsere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da katıldı. Konser öncesi konuşan Başkan Vekili Özak, kamuoyunda fuarın kapanacağı yönünde yanlış bir algının oluştuğunu belirterek fuarın devam edeceğini söyledi. Başkan Vekili Özak, “Bu etkinlikler artarak sürecek. Çok değerli sanatçılarımızla sizleri buluşturmaya devam edeceğiz.  Bu sezon hem fuar girişi hem de bu etkinlikler ücretsiz olacak” dedi.

RAMAZANA ÖZEL PROGRAMLAR

49. Kocaeli Fuarı’nda birçok etkinlik olacak. Fuar her gün gece saat 01.00’e kadar açık kalacak.  Fuarda Ramazan ayına özel programlar da yer alacak. Her çarşamba akşamı fuar içindeki Güneş Sahne’de konserler ve etkinlikler yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği “Pişmaniye Festivali” de, 13-14 Haziran tarihlerinde Kocaeli Fuarı içinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.