LASTİK İŞ
ismail

SEVERCAN KARA GÜVEN TAZELEDİ

Spor 08.01.2018 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEVERCAN KARA GÜVEN TAZELEDİ

İlçemizin en köklü ve en başarılı amatör spor kulüplerinden olan Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta kulüp lokalinde, olağan genel kurulu gerçekleştirdi. Yapılan seçimde mevcut başkan Severcan Kara, bir kez daha başkan seçilerek, güven tazeledi.

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu ekiplerinden Değirmenderespor, önceki gün genel kurul heyecanı yaşandı. Bir önceki genel kurulda, Değirmenderespor’un borçlarını ödemeden, başkanlıktan ayrılmayacağını ve bu işin kendisi için namus meselesi olduğunu ifade eden mevcut Başkan Severcan Kara, sözünü tutarak bir kez daha başkanlığa adaylığını koydu. Başkan Kara ligin ilk yarısında Suadiye’de oynanan Suadiyespor-Değirmenderespor maçında çıkan olaylar ve ardından verilen cezalardan sonra, “Bir daha maçlara gitmeyeceğim ve başkan adayı olmayacağım” diye açıklama yapmıştı. Ancak karanını gözden geçiren Başkan Kara, “Kulübün borçlarını ödeyeceğim diye namus borcu vermiştim. Önümde 3 ay daha var borçların ödenmesi için. Bu yüzden namus sözümü tutmak için yeniden aday oldum” diyerek, camiaya vermiş olduğu namus borcunu tutmuş oldu.    KATILIM OLDUKÇA YÜKSEK OLDU 122 kongre delegesinden 87’sinin katılımıyla gerçekleşen kongreye ilgi bir hayli büyük oldu. Kulüp lokalinde yapılan olağan genel kurula, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Değirmendere eski Belediye Başkanı Hasan Özer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Kara Ulaşım Şube Müdürü Övünç Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Bayram Girgin ve Kadir Özdemir, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Berberler Odası Başkanı Mevlüt Gül, KASKF Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, CHP İlçe yöneticileri, ve çok sayıda davetli ve Değirmenderespor kongre delegesi katıldı.       YENİ YÖNETİMDE 7 YENİ İSİM VAR Kongrede Divan Başkanlığını, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman yarken, katipliklerini Murat Ağacan ve Hüseyin Bat yaptı. 122 delegeden 87’sinin katıldığı kongreye mevcut başkan Severcan Kara, tek liste ile girdi. 23 kişilik yönetim kurulundan 7’sinin değiştiği kongrede, yönetime giren 7 yönetici, şu isimlerden oluştu: Hasan Zeki Sarı, Birol Solak, Tolga Dede, Sedat Kul, Şafak Çelik, Ahmet Çelebi ve Uğur Aydoğan. Yapılan seçim sonucunda, açık oyla ve oy birliği ile Başkan Severcan Kara, güven tazeleyerek, bir kez daha başkan seçildi. Başkan Kara’nın 22 kişilik yönetiminde şu isimler yer aldı:   KARA’NIN YÖNETİM KURULU   Başkan Severcan Kara, Üyeler: Güngör Yılmaz, Hasan Zeki Sarı, Ömer Bayrak, Birol Solak, İbrahim Uzuner, Tolga Dede, Safa Öner, Sedat Kul, Hasan Durdu, Şafak Çelik, Ergun Yaşar, Ahmet Çelebi, Fuat Aksoy, Uğur Aydoğan. Bayram Girgin, Abdurrahman Üstüner, Sinan Karatepe, Orhan Şahin, İlhan Safkan, Yavuz Selim Aktürk, Kerem Koç ve Mehmet Eray.   DENETİM KURULU ÜYELERİ: Eyüp Vehbi Sarı, Sezgin Yılmaz ve Adil Ellibeşoğlu
İlçemizin en köklü ve en başarılı amatör spor kulüplerinden olan Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta kulüp lokalinde, olağan genel kurulu gerçekleştirdi. Yapılan seçimde mevcut başkan Severcan Kara, bir kez daha başkan seçilerek, güven tazeledi.
Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu ekiplerinden Değirmenderespor, önceki gün genel kurul heyecanı yaşandı. Bir önceki genel kurulda, Değirmenderespor’un borçlarını ödemeden, başkanlıktan ayrılmayacağını ve bu işin kendisi için namus meselesi olduğunu ifade eden mevcut Başkan Severcan Kara, sözünü tutarak bir kez daha başkanlığa adaylığını koydu. Başkan Kara ligin ilk yarısında Suadiye’de oynanan Suadiyespor-Değirmenderespor maçında çıkan olaylar ve ardından verilen cezalardan sonra, “Bir daha maçlara gitmeyeceğim ve başkan adayı olmayacağım” diye açıklama yapmıştı. Ancak karanını gözden geçiren Başkan Kara, “Kulübün borçlarını ödeyeceğim diye namus borcu vermiştim. Önümde 3 ay daha var borçların ödenmesi için. Bu yüzden namus sözümü tutmak için yeniden aday oldum” diyerek, camiaya vermiş olduğu namus borcunu tutmuş oldu. 
 
KATILIM OLDUKÇA YÜKSEK OLDU
122 kongre delegesinden 87’sinin katılımıyla gerçekleşen kongreye ilgi bir hayli büyük oldu. Kulüp lokalinde yapılan olağan genel kurula, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Değirmendere eski Belediye Başkanı Hasan Özer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Kara Ulaşım Şube Müdürü Övünç Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Bayram Girgin ve Kadir Özdemir, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Berberler Odası Başkanı Mevlüt Gül, KASKF Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, CHP İlçe yöneticileri, ve çok sayıda davetli ve Değirmenderespor kongre delegesi katıldı.    
 
YENİ YÖNETİMDE 7 YENİ İSİM VAR
Kongrede Divan Başkanlığını, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman yarken, katipliklerini Murat Ağacan ve Hüseyin Bat yaptı. 122 delegeden 87’sinin katıldığı kongreye mevcut başkan Severcan Kara, tek liste ile girdi. 23 kişilik yönetim kurulundan 7’sinin değiştiği kongrede, yönetime giren 7 yönetici, şu isimlerden oluştu: Hasan Zeki Sarı, Birol Solak, Tolga Dede, Sedat Kul, Şafak Çelik, Ahmet Çelebi ve Uğur Aydoğan. Yapılan seçim sonucunda, açık oyla ve oy birliği ile Başkan Severcan Kara, güven tazeleyerek, bir kez daha başkan seçildi. Başkan Kara’nın 22 kişilik yönetiminde şu isimler yer aldı:
 
KARA’NIN YÖNETİM KURULU
 
Başkan Severcan Kara, Üyeler: Güngör Yılmaz, Hasan Zeki Sarı, Ömer Bayrak, Birol Solak, İbrahim Uzuner, Tolga Dede, Safa Öner, Sedat Kul, Hasan Durdu, Şafak Çelik, Ergun Yaşar, Ahmet Çelebi, Fuat Aksoy, Uğur Aydoğan. Bayram Girgin, Abdurrahman Üstüner, Sinan Karatepe, Orhan Şahin, İlhan Safkan, Yavuz Selim Aktürk, Kerem Koç ve Mehmet Eray.
 
DENETİM KURULU ÜYELERİ: Eyüp Vehbi Sarı, Sezgin Yılmaz ve Adil Ellibeşoğlu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.