LASTİK İŞ

SEVGİ EVİ YOLU TAMAMLANDI

Gölcük 16.12.2015 - 22:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEVGİ EVİ YOLU TAMAMLANDI

Gölcük’ün en önemli sorunlarından biri oluşturan yolların bakım ve onarımı için, Gölcük Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince kenttin birçok noktasında yol yapım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Gölcük Belediyesi Sevgi Evine Çıkan yola parke taşı döşeme işlemi tamamlandı. Kısa bir süre sonra hizmete girecek olan sevgi evinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Sevgi evine ulaşımı sağlayacak olan yolda parke döşeme çalışmaları bitirildi. Belirtilen cadde ve sokaklarda sürdürülen yol yenileme çalışmalarında kısa sürede önemli bir mesafe kaydeden ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak yağışlı havalarda vatandaşların çamur ve benzeri olumsuzluklardan etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ediyor.    Başkan Mehmet Ellibeş yapmış olduğu açıklamada. ‘’Yürütülen yol düzeltme, genişleştirme ve parke taşı sermesi öncesi çalışmalar yaparak zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları yürütülmektedir.   Çağdaş belediyecilik anlayışından hareketle, ilçemiz merkezindeki birçok caddelerde parke taşı kaplama çalışmaları ivme kazanmış olup, bu çalışmaların ilçemiz geneline yayılması için çalışılmaktadır” dedi.
Gölcük’ün en önemli sorunlarından biri oluşturan yolların bakım ve onarımı için, Gölcük Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince kenttin birçok noktasında yol yapım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Gölcük Belediyesi Sevgi Evine Çıkan yola parke taşı döşeme işlemi tamamlandı.

Kısa bir süre sonra hizmete girecek olan sevgi evinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Sevgi evine ulaşımı sağlayacak olan yolda parke döşeme çalışmaları bitirildi.

Belirtilen cadde ve sokaklarda sürdürülen yol yenileme çalışmalarında kısa sürede önemli bir mesafe kaydeden ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak yağışlı havalarda vatandaşların çamur ve benzeri olumsuzluklardan etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ediyor. 

 

Başkan Mehmet Ellibeş yapmış olduğu açıklamada. ‘’Yürütülen yol düzeltme, genişleştirme ve parke taşı sermesi öncesi çalışmalar yaparak zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları yürütülmektedir.

 

Çağdaş belediyecilik anlayışından hareketle, ilçemiz merkezindeki birçok caddelerde parke taşı kaplama çalışmaları ivme kazanmış olup, bu çalışmaların ilçemiz geneline yayılması için çalışılmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.