LASTİK İŞ

SEVGİDE BULUŞUYORLAR

Kocaeli 01.11.2016 - 16:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEVGİDE BULUŞUYORLAR

Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Sevgide Buluşalım etkinliğinin tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cem Vakfı ve Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı tarafından bu yıl 11.’si düzenlenecek ‘Sevgide Buluşalım’ etkinliğinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Program içeriği ile ilgili bilgiler Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal tarafından aktarıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğe tüm Kocaelileri davet etti.  BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMADI Bu yıl 11.’si düzenlenecek Sevgide Buluşalım programına yüksek katılım beklendiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yeşildal, 10 yıldır yapılan organizasyonların semeresini 15 Temmuz’da gördüklerini belirtti. 15 Temmuz’da bu toprakların mayasının güçlü olduğu, birlik ve beraberliğimize saplanan hançerin, birlik ve beraberliğimizi bozamadığının altını çizdi.   CEM ERKÂNI SONRASI AŞURE DAĞITILACAK ‘’Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü ortaya koymalıyız yan yana birlikte bir hayat sürmek zorundayız’’ diyen Genel Sekreter Yardımcısı Yeşildal, 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te yapılacak programda; Cem Erkânı yapılacağını, dualar sonrası aşure dağıtımıyla programın sona ereceğini belirtti. TÜM İNANÇ VE RENKLER BİR ARADA OLACAK Sevgide Buluşalım Programı’na katkı sunan dernekler adına konuşan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Başkanı Hüseyin Gülseven, tüm inanç ve renklerin bir arada olacağı bir organizasyon olacağını ifade ederek, sevgiyle buluşmak dostça kucaklaşmak için herkesi 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Sevgide Buluşalım etkinliğine davet etti. KATILAN DERNEKLER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl 11.’si düzenlenecek “Sevgide Buluşalım “ etkinliğine Cem Vakfı, Alevi İslâm Din Hizmetleri Başkanlığı, Gebze İlçesi Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit, Derince ve Körfez Şubeleri,  Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi, Cem Vakfı Kocaeli Şubesi Abdal Musa Cem ve Kültür Evi katılacak.  
Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Sevgide Buluşalım etkinliğinin tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cem Vakfı ve Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı tarafından bu yıl 11.’si düzenlenecek ‘Sevgide Buluşalım’ etkinliğinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Program içeriği ile ilgili bilgiler Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal tarafından aktarıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğe tüm Kocaelileri davet etti. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMADI

Bu yıl 11.’si düzenlenecek Sevgide Buluşalım programına yüksek katılım beklendiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yeşildal, 10 yıldır yapılan organizasyonların semeresini 15 Temmuz’da gördüklerini belirtti. 15 Temmuz’da bu toprakların mayasının güçlü olduğu, birlik ve beraberliğimize saplanan hançerin, birlik ve beraberliğimizi bozamadığının altını çizdi.

 

CEM ERKÂNI SONRASI AŞURE DAĞITILACAK

‘’Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü ortaya koymalıyız yan yana birlikte bir hayat sürmek zorundayız’’ diyen Genel Sekreter Yardımcısı Yeşildal, 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te yapılacak programda; Cem Erkânı yapılacağını, dualar sonrası aşure dağıtımıyla programın sona ereceğini belirtti.

TÜM İNANÇ VE RENKLER BİR ARADA OLACAK

Sevgide Buluşalım Programı’na katkı sunan dernekler adına konuşan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Başkanı Hüseyin Gülseven, tüm inanç ve renklerin bir arada olacağı bir organizasyon olacağını ifade ederek, sevgiyle buluşmak dostça kucaklaşmak için herkesi 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Sevgide Buluşalım etkinliğine davet etti.

KATILAN DERNEKLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl 11.’si düzenlenecek “Sevgide Buluşalım “ etkinliğine Cem Vakfı, Alevi İslâm Din Hizmetleri Başkanlığı, Gebze İlçesi Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit, Derince ve Körfez Şubeleri,  Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi, Cem Vakfı Kocaeli Şubesi Abdal Musa Cem ve Kültür Evi katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.