SEVGİLER VE YARDIMLAŞMA PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

16.07.2015 - 07:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEVGİLER VE YARDIMLAŞMA PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

Başkan Mehmet Ellibeş Ramazan Bayramı, Daha Huzurlu ve Parlak Bir Geleceğe Ulaşmamız Yolunda Önemli Bir Değerdir

Ramazan Bayramı dolayısıyla Gölcük Halkının Bayramını kutlayan Başkan Ellibeş “ Hep birlikte 11 ayın sultanı, Barış, Kardeşlik ve Bereket Ayı olan Ramazanın ardından yine huzur içinde bir Bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Başkan Ellibeş“ Ne mutlu ki, bu bayramı da birlik ve beraberlik içerisinde, barışı bozmadan kutluyoruz. İçeride ve dışarıda bayram sevincini gölgede bırakmak, barış ve adaleti sarsmak isteyenlerin bulunduğu bir dönemi yaşamaktayız. Bildiğimiz üzere Bayrama buruk gönüllerle giren vatandaşlarımız var. Dünyanın muhtelif yerlerinde savaşlara, çatışmalara, yıkımlara maruz kalan insanların ve yoksulluğun pençesinde kıvranan hayatların olduğunu da biliyoruz. Bütün bunlara kayıtsız kalmamız dün olduğu gibi bugün de mümkün değildir. Hem birey olarak, hem de millet olarak üzerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. İşte bu durum herkese düşen yanı başımızdan başlayarak, Bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçlerimizi de paylaşmaya gayret göstermeliyiz.   Sevgiler ve Yardımlaşma Paylaştıkça Çoğalır Bayram da yoksullar, yoksunlar ve mazlumlar gibi özellikle hatırlamamız gereken evlatlarımız da var. Onlar, bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için fedakarca görev yapan kahraman güvenlik güçlerimizdir. Başta milletimizin huzuru ve barışı için vatan topraklarında nöbet tutan güvenlik güçleri olmak üzere, bütün asker ve Emniyet Mensuplarının Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle anarken, Ailelerine ise sabır ve metanet diliyorum. Gazilerimize de yapmış odluğu fedakarlıklardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu Vatan, millet, bayrak var oldukça onların eşsiz fedakarlıkları, aziz hatıraları ilelebet şükranla hatırlanacaktır. Türkiye olarak bugün Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme hedefine doğru her geçen gün daha kararlı adımlarla ilerlemekteyiz. Bu yolda ilerlerken ihtiyacımız olan en önemli unsur, toplumsal yapımızı zayıf düşürecek yapay gerilim ve tartışmalardan uzak durmak, ekonomik ve siyasi istikrar gibi sosyal istikrarımızı da korumaktır. İçinde bulunduğumuz Ramazan Bayramının yenilenmemize, yeniden kucaklaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla Ramazan Bayramı’nın, başta Aziz Milletimiz olmak üzere, tüm Dünya Ülkelerine ve bütün insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyor, herkesin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  
Başkan Mehmet Ellibeş Ramazan Bayramı, Daha Huzurlu ve Parlak Bir Geleceğe Ulaşmamız Yolunda Önemli Bir Değerdir

Ramazan Bayramı dolayısıyla Gölcük Halkının Bayramını kutlayan Başkan Ellibeş “ Hep birlikte 11 ayın sultanı, Barış, Kardeşlik ve Bereket Ayı olan Ramazanın ardından yine huzur içinde bir Bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Başkan Ellibeş“ Ne mutlu ki, bu bayramı da birlik ve beraberlik içerisinde, barışı bozmadan kutluyoruz. İçeride ve dışarıda bayram sevincini gölgede bırakmak, barış ve adaleti sarsmak isteyenlerin bulunduğu bir dönemi yaşamaktayız. Bildiğimiz üzere Bayrama buruk gönüllerle giren vatandaşlarımız var. Dünyanın muhtelif yerlerinde savaşlara, çatışmalara, yıkımlara maruz kalan insanların ve yoksulluğun pençesinde kıvranan hayatların olduğunu da biliyoruz.

Bütün bunlara kayıtsız kalmamız dün olduğu gibi bugün de mümkün değildir. Hem birey olarak, hem de millet olarak üzerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. İşte bu durum herkese düşen yanı başımızdan başlayarak, Bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçlerimizi de paylaşmaya gayret göstermeliyiz.

 

Sevgiler ve Yardımlaşma Paylaştıkça Çoğalır

Bayram da yoksullar, yoksunlar ve mazlumlar gibi özellikle hatırlamamız gereken evlatlarımız da var. Onlar, bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için fedakarca görev yapan kahraman güvenlik güçlerimizdir. Başta milletimizin huzuru ve barışı için vatan topraklarında nöbet tutan güvenlik güçleri olmak üzere, bütün asker ve Emniyet Mensuplarının Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle anarken, Ailelerine ise sabır ve metanet diliyorum. Gazilerimize de yapmış odluğu fedakarlıklardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu Vatan, millet, bayrak var oldukça onların eşsiz fedakarlıkları, aziz hatıraları ilelebet şükranla hatırlanacaktır.

Türkiye olarak bugün Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme hedefine doğru her geçen gün daha kararlı adımlarla ilerlemekteyiz. Bu yolda ilerlerken ihtiyacımız olan en önemli unsur, toplumsal yapımızı zayıf düşürecek yapay gerilim ve tartışmalardan uzak durmak, ekonomik ve siyasi istikrar gibi sosyal istikrarımızı da korumaktır. İçinde bulunduğumuz Ramazan Bayramının yenilenmemize, yeniden kucaklaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla Ramazan Bayramı’nın, başta Aziz Milletimiz olmak üzere, tüm Dünya Ülkelerine ve bütün insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyor, herkesin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.