SEVGİLİYE ÖZEL HEDİYE

13.02.2020 - 16:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEVGİLİYE ÖZEL HEDİYE

Gölcükte 20 yıldır kuyumculuk yapan Mert Gold sahibi İrfan Kesgin takı çekiliş kampanyasını başlamasıyla çekilişe talep yoğunlaştı. Çekilişe katılan 10 aileye birlikte yemek verilirken aynı zamanda geçe boyu eğlenecekler.

14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Şubat ile 16 Şubat tarihleri arasında Mert Gold tarafından çekiliş kampanyasını düzenledi. Çekiliş kampanyasında müşteriler takı alırken, isimlerini yazdırıyorlar. 16 günlük bir süre çerisinde takı alış verişini yapanlar isimleri ile kuraya katılacaklar. Kampanya sonunda çekilen kurada 10 aileye yemek hem gece boyu eğlenecekler. Kampanyanın başlamasıyla halk tarafından çekilişe yoğun ilgi göstermeye başladı.  Çekiliş talebi her gün artığını belirten Mert Gold sahibi İrfan Kesgin; “bu yıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyamız için talepler çok yoğunlaştı. Biz Mert Gold olarak her özel günlerde bu tür kampanyalarımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki asıl amacımız müşterilerimizle birlikte güzel bir vakit geçirmektir. Ben 20 yıldır Gölcük'te kuyumculuk yapıyorum. 7 yıldır bu tür kampanyaları düzenliyorum. Aynı zamanda tüm özel günlerde değişik ad altında kampanyalarımız devam ediyor. Bu kampanyalarımızda müşterilerimiz mutlu olurken aynı zamanda bizlerde mutlu oluruz” şeklinde ifade etti. Fahri Haner    
Gölcükte 20 yıldır kuyumculuk yapan Mert Gold sahibi İrfan Kesgin takı çekiliş kampanyasını başlamasıyla çekilişe talep yoğunlaştı. Çekilişe katılan 10 aileye birlikte yemek verilirken aynı zamanda geçe boyu eğlenecekler.

14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Şubat ile 16 Şubat tarihleri arasında Mert Gold tarafından çekiliş kampanyasını düzenledi. Çekiliş kampanyasında müşteriler takı alırken, isimlerini yazdırıyorlar. 16 günlük bir süre çerisinde takı alış verişini yapanlar isimleri ile kuraya katılacaklar. Kampanya sonunda çekilen kurada 10 aileye yemek hem gece boyu eğlenecekler. Kampanyanın başlamasıyla halk tarafından çekilişe yoğun ilgi göstermeye başladı. 
Çekiliş talebi her gün artığını belirten Mert Gold sahibi İrfan Kesgin; “bu yıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyamız için talepler çok yoğunlaştı. Biz Mert Gold olarak her özel günlerde bu tür kampanyalarımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki asıl amacımız müşterilerimizle birlikte güzel bir vakit geçirmektir. Ben 20 yıldır Gölcük'te kuyumculuk yapıyorum. 7 yıldır bu tür kampanyaları düzenliyorum. Aynı zamanda tüm özel günlerde değişik ad altında kampanyalarımız devam ediyor. Bu kampanyalarımızda müşterilerimiz mutlu olurken aynı zamanda bizlerde mutlu oluruz” şeklinde ifade etti.
Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.