SEVGİNİ GÖSTER

Eğitim 30.03.2018 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEVGİNİ GÖSTER

Saraylı Yunus Emre Anaokulu öğrencileri Sevgini göster sergisi açtı.

Saraylı Yunus Emre Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı sevgini göster sergisine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve okul müdürleri katıldı. Saygı ve sevgiyi çocukluktan itibaren öğreniriz. büyüdükçe daha da gelişerek çevremizdeki bir çok şeyi sever saygımızı daha çok duyarız. Bu dönemin değeri saygı ve sevgiyi bizde okulumuz öğrencileriyle işledik. Sınıfın en saygılı öğrencisi seçildi,  bayrağımıza ve atamıza saygı konuları işlendi,  sıra olurken ,etkinlik yaparken, başkasını konuşmasını bölmeden saygılı olunması gerektiği öğrenildi. Bu kapsamda velilerimizin desteğiyle "Sevgini Göster" isimli  sergimizi açtık. Vatan Sevgisi, Doğa ve Hayvan Sevgisi, Aile Sevgisi konulu sergimizde birbirinden güzel ürünler sergilendi. Açılışa Belediye Başkanı, Millî Eğitim Müdürü ve Okul Müdürlerimiz katıldı. Bu anlamlı sergide emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
Saraylı Yunus Emre Anaokulu öğrencileri Sevgini göster sergisi açtı.

Saraylı Yunus Emre Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı sevgini göster sergisine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve okul müdürleri katıldı.

Saygı ve sevgiyi çocukluktan itibaren öğreniriz. büyüdükçe daha da gelişerek çevremizdeki bir çok şeyi sever saygımızı daha çok duyarız. Bu dönemin değeri saygı ve sevgiyi bizde okulumuz öğrencileriyle işledik. Sınıfın en saygılı öğrencisi seçildi,  bayrağımıza ve atamıza saygı konuları işlendi,  sıra olurken ,etkinlik yaparken, başkasını konuşmasını bölmeden saygılı olunması gerektiği öğrenildi. Bu kapsamda velilerimizin desteğiyle "Sevgini Göster" isimli  sergimizi açtık. Vatan Sevgisi, Doğa ve Hayvan Sevgisi, Aile Sevgisi konulu sergimizde birbirinden güzel ürünler sergilendi. Açılışa Belediye Başkanı, Millî Eğitim Müdürü ve Okul Müdürlerimiz katıldı. Bu anlamlı sergide emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.