LASTİK İŞ

SEYMAN ‘BAYRAMDA BİRBİRİMİZLE MESAFEMİZİ KORUYALIM’

Gündem 30.07.2020 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMAN ‘BAYRAMDA BİRBİRİMİZLE MESAFEMİZİ KORUYALIM’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kurban Bayramı’na erişmemiz dolayısıyla dün bazı açıklamalar yaptı. Birlik ve beraberliğin üst seviyede olmasını dilediklerini ifade eden Başkan Seymen, yaptığı açıklamada “Bayramlar birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bayramlarımız, aynı zamanda kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahipleri gözetilir ve ihtiyaçları giderilir. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar, bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olur” dedi.  ‘KOMŞULUK VE AKRABALIK İLİŞKİLERİMİZ DAHA DA PEKİŞİR’ Açıklamalarına devam eden Başkan Seymen, “Kardeşliğimizi tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde yetimler, öksüzler, garipler, güçsüzler, darda kalmışlar güler, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimiz daha da pekişir. Hemşerilerimden istirhamım, pandemi dolayısıyla bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapmayalım. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için maske takalım ve fiziksel mesafeye dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım” dedi.  ‘BAYRAMDA BİRBİRİMİZLE MESAFEMİZİ KORUYALIM’ Başkan Seymen, açıklamasının sonunda “Ramazan Bayramı’nda beraber olamamıştık. Bu bayramda birbirimizle mesafemizi koruyalım ve bayramımızı güzel bir şekilde kutlayalım. Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim. Bayramı bayram gibi yaşayalım ve tüm güzellikleri içimizde barındıralım” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kurban Bayramı’na erişmemiz dolayısıyla dün bazı açıklamalar yaptı. Birlik ve beraberliğin üst seviyede olmasını dilediklerini ifade eden Başkan Seymen, yaptığı açıklamada “Bayramlar birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bayramlarımız, aynı zamanda kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahipleri gözetilir ve ihtiyaçları giderilir. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar, bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olur” dedi.

 ‘KOMŞULUK VE AKRABALIK İLİŞKİLERİMİZ DAHA DA PEKİŞİR’

Açıklamalarına devam eden Başkan Seymen, “Kardeşliğimizi tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde yetimler, öksüzler, garipler, güçsüzler, darda kalmışlar güler, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimiz daha da pekişir. Hemşerilerimden istirhamım, pandemi dolayısıyla bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapmayalım. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için maske takalım ve fiziksel mesafeye dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım” dedi.

 ‘BAYRAMDA BİRBİRİMİZLE MESAFEMİZİ KORUYALIM’

Başkan Seymen, açıklamasının sonunda “Ramazan Bayramı’nda beraber olamamıştık. Bu bayramda birbirimizle mesafemizi koruyalım ve bayramımızı güzel bir şekilde kutlayalım. Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim. Bayramı bayram gibi yaşayalım ve tüm güzellikleri içimizde barındıralım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.