SEYMEN ‘’50- 60 YILLIK TERÖR BELASINI BULACAK’’

Gündem 10.10.2019 - 18:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ‘’50- 60 YILLIK TERÖR BELASINI BULACAK’’

Suriye kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatını değerlendiren AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen; “Terörün kurutulana kadar Barış Pınarı Harekatı devam edecektir. Burada terörün kökünün kurutulması için buda bizim için büyük bir fırsattır diye düşünüyorum. 50 – 60 yıllık terör belasın bulacaktır” dedi.

KAHRAMAN TÜRK ORDUMUZ  ORADA Suriye kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı için parti binasında açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen; “hepimizin bilindiği gibi ilk hareket Zeytin dalı olarak Fırat Kalkanı, Fırat'ın batısıydı. Ondan sonra terörün geliş yeri Fırat'ın doğusu olarak belirlendi. Orada Amerika ile birlikte ikili olarak devriye mutabakatı yapıldı ve Amerika oradan askerlerini geçen hafta itibaren çekti. Ardından dün itibarı ile Barış Pınarı harekatımız başladı. Terör koridorunu güvenilir bir hale getirmek için ve daha önceden sayın cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi orada yaklaşık 120 kilometre genişliğinde; 30 kilometre uzunluğunda güvenli bölgenin inşaatı için kahraman Türk ordumuz orada bir harekat düzenledi”dedi  50- 60 YILLIK TERÖR BELASINI BULACAK Başkan Seymen “Hareket düzenlerken çok önemli bir cümle ölürsem şehit, kalırsam gazi inancına sahip orada birlik, beraberlik, kardeşliği barışı ve huzuru teşhis etmek için girdiler. Tüm İslam ülkelerinin umudu Türkiye'dir. Türkiye burada olumlu sonuç alacağına gönülden inanıyorum. Terör koridorunu güvenli haline geldiğinde ülkemizde mülteci olan misafirlerimiz o bölgede güvenli koridorda Köy, Kasaba, İlçe haline getirim orada ikametleri sağlanacaktır. Burada yapılan Barış Pınarı Harekatı sadece 30 kilometre ile sınırlı kalmayacaktır. Oradaki güvenli bölge oluşturmak demek orada bulunan teröristlerin bu tarafa geçmemesi demektir. Burada terörün kökünün kurutulması için buda bizim için büyük bir fırsattır diye düşünüyorum. 50 – 60 yıllık terör belasın bulacaktır” dedi.  İKİ ADET MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK Başkan Seymen “Kısaca Gölcük gündemine değinen Başkan Çetin; “ilçemizde 2 tane millet Bahçemiz olacak. Birincisi çalışmaları devam eden kavaklıdaki lojmanlarda bize geçen yerdir. Bunun yanında Gölcük Saraylı Mevkiinde Rahvan At Yarışları alanın altı ve Saklı bahçenin üst tarafında yaklaşık 52 metre kare alanımız var. Burayı da millet bahçesi yaparak saraylı, Şirinköy ve çevresinde yaşamı ı sürdüren milletimiz burada dinlenebilecektir. Burada bir ynlış anlaşma var. Kesinlikle kavaklı sahilde Millet Bahçemiz yapılacaktır. Mevcut hastanemizin inşaatları devam ediyor. Hastanemizin ek binası için temeli atıldı. Yani her ne olursa olsun ilçemizdeki yatırımlar durmaksızın devam ediyor” dedi. Fahri Haner       
Suriye kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatını değerlendiren AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen; “Terörün kurutulana kadar Barış Pınarı Harekatı devam edecektir. Burada terörün kökünün kurutulması için buda bizim için büyük bir fırsattır diye düşünüyorum. 50 – 60 yıllık terör belasın bulacaktır” dedi.

KAHRAMAN TÜRK ORDUMUZ  ORADA
Suriye kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı için parti binasında açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen; “hepimizin bilindiği gibi ilk hareket Zeytin dalı olarak Fırat Kalkanı, Fırat'ın batısıydı. Ondan sonra terörün geliş yeri Fırat'ın doğusu olarak belirlendi. Orada Amerika ile birlikte ikili olarak devriye mutabakatı yapıldı ve Amerika oradan askerlerini geçen hafta itibaren çekti. Ardından dün itibarı ile Barış Pınarı harekatımız başladı. Terör koridorunu güvenilir bir hale getirmek için ve daha önceden sayın cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi orada yaklaşık 120 kilometre genişliğinde; 30 kilometre uzunluğunda güvenli bölgenin inşaatı için kahraman Türk ordumuz orada bir harekat düzenledi”dedi 
50- 60 YILLIK TERÖR BELASINI BULACAK
Başkan Seymen “Hareket düzenlerken çok önemli bir cümle ölürsem şehit, kalırsam gazi inancına sahip orada birlik, beraberlik, kardeşliği barışı ve huzuru teşhis etmek için girdiler. Tüm İslam ülkelerinin umudu Türkiye'dir. Türkiye burada olumlu sonuç alacağına gönülden inanıyorum. Terör koridorunu güvenli haline geldiğinde ülkemizde mülteci olan misafirlerimiz o bölgede güvenli koridorda Köy, Kasaba, İlçe haline getirim orada ikametleri sağlanacaktır. Burada yapılan Barış Pınarı Harekatı sadece 30 kilometre ile sınırlı kalmayacaktır. Oradaki güvenli bölge oluşturmak demek orada bulunan teröristlerin bu tarafa geçmemesi demektir. Burada terörün kökünün kurutulması için buda bizim için büyük bir fırsattır diye düşünüyorum. 50 – 60 yıllık terör belasın bulacaktır” dedi. 

İKİ ADET MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
Başkan Seymen “Kısaca Gölcük gündemine değinen Başkan Çetin; “ilçemizde 2 tane millet Bahçemiz olacak. Birincisi çalışmaları devam eden kavaklıdaki lojmanlarda bize geçen yerdir. Bunun yanında Gölcük Saraylı Mevkiinde Rahvan At Yarışları alanın altı ve Saklı bahçenin üst tarafında yaklaşık 52 metre kare alanımız var. Burayı da millet bahçesi yaparak saraylı, Şirinköy ve çevresinde yaşamı ı sürdüren milletimiz burada dinlenebilecektir. Burada bir ynlış anlaşma var. Kesinlikle kavaklı sahilde Millet Bahçemiz yapılacaktır. Mevcut hastanemizin inşaatları devam ediyor. Hastanemizin ek binası için temeli atıldı. Yani her ne olursa olsun ilçemizdeki yatırımlar durmaksızın devam ediyor” dedi.
Fahri Haner       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.