LASTİK İŞ
ismail

SEYMEN ''ANKARA’DAN GÖLCÜK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR''

Asayiş 07.10.2020 - 16:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SEYMEN ''ANKARA’DAN GÖLCÜK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR''

Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından seçilmiş başkan olan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Başkan Seymen ile ilçedeki yatırımları da anlattı “ Ankara’dan Gölcük çok güzel görünüyor. İlçemizde bir çok yatırım devam ediyor. Belediye başkanımız gece gündüz çalışıyor. Başkanımız en az 15 kere Kentsel dönüşüm için İstanbul ve Ankara’ya gitti. Kentsel dönüşüm uzun bir süreç ama Kentsel dönüşümde büyük yol aldık. Halkımız Belediye Başkanımızın çalışmalarından çok memnun” dedi.

Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından seçilmiş başkan olan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. SEYMEN, ‘BEN DİYENLERİN DEĞİL, BİZ DİYENLERİN PARTİSİDİR’  Yapılan kongre sonrası AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i  ziyaret ettik.  Başkan Seymen, “Gölcük teşkilatları olarak Covid -19  salgını sürecinden ötürü 2 defa ertelenen kongremizi  gerçekleştirdik. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde, bu kutlu davaya sahip çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Milletimizin, dertleriyle dertlenen teşkilatımız, milletimizle el ele, omuz omuza, gönül gönüle önce 2023, sonrasında da atılan bu temel ile 2053 ve 2071 hedeflerine doğru durmaksızın ilerleyecektir. 2 yıla yakın bir süredir ilçe başkanlığı görevini ifa etmekteyim. Çalışmalarımızın meyvesini de çok şükür gördük. Gölcük, yüzde olarak oyunu en fazla arttıran ilçe oldu. Bu, teşkilatımızın başarısıdır. Bu başarımızın en büyük sırrı da ben değil, biz dememizdir. AK Parti, ben diyenlerin değil, biz diyenlerin partisidir. AK Parti, milletimizin içinden çıkan bir partidir. Milletimizin ta kendisidir” dedi  ÖNÜMÜZDE BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR Seymen, “Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Sancağı yere düşürmemek için gece gündüz çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Partimizin hizmet bayrağını daha yükseklere çıkarmak için o ruh, o azim, o kararlılık bizde var. Liderimizin dediği gibi iman varsa imkan da vardır.. Yeni yönetim olarak 2023 hedeflerimize giderken çok önemli görevlere ve başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. GÖLCÜK ANKARA’DAN GÜZEL GÖRÜNÜYOR Başkan Seymen ile ilçedeki yatırımları da anlattı “Gölcük Ankara’dan çok güzel görünüyor. İlçemizde bir çok yatırım devam ediyor.  Belediye başkanımız gece gündüz çalışıyor. Başkanımız en az 15 kere Kentsel dönüşüm için İstanbul ve Ankara’ya gitti. Kentsel dönüşüm uzun bir süreç ama Kentsel dönüşümde büyük yol aldık. Halkımız Belediye Başkanımızın çalışmalarından çok memnun. Gölcük diğer ilçelere oranla daha şanslı. Komşumuz Kartepe’de Devlet hastanesi yokken. Bizim ikinci Devlet Hastanemiz ve sağlık kompleksimiz  yapılıyor. Bir çok ilçede Millet Bahçesi yokken bizde iki tane millet bahçesi olacak. Askeri alanla ilgili çalışmalar devam ediyor. Her şey Gölcük için güzel olacak”dedi.
Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından seçilmiş başkan olan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Başkan Seymen ile ilçedeki yatırımları da anlattı “ Ankara’dan Gölcük çok güzel görünüyor. İlçemizde bir çok yatırım devam ediyor. Belediye başkanımız gece gündüz çalışıyor. Başkanımız en az 15 kere Kentsel dönüşüm için İstanbul ve Ankara’ya gitti. Kentsel dönüşüm uzun bir süreç ama Kentsel dönüşümde büyük yol aldık. Halkımız Belediye Başkanımızın çalışmalarından çok memnun” dedi.

Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından seçilmiş başkan olan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk.

SEYMEN, ‘BEN DİYENLERİN DEĞİL, BİZ DİYENLERİN PARTİSİDİR’ 
Yapılan kongre sonrası AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i  ziyaret ettik. 
Başkan Seymen, “Gölcük teşkilatları olarak Covid -19  salgını sürecinden ötürü 2 defa ertelenen kongremizi  gerçekleştirdik. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde, bu kutlu davaya sahip çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Milletimizin, dertleriyle dertlenen teşkilatımız, milletimizle el ele, omuz omuza, gönül gönüle önce 2023, sonrasında da atılan bu temel ile 2053 ve 2071 hedeflerine doğru durmaksızın ilerleyecektir. 2 yıla yakın bir süredir ilçe başkanlığı görevini ifa etmekteyim. Çalışmalarımızın meyvesini de çok şükür gördük. Gölcük, yüzde olarak oyunu en fazla arttıran ilçe oldu. Bu, teşkilatımızın başarısıdır. Bu başarımızın en büyük sırrı da ben değil, biz dememizdir. AK Parti, ben diyenlerin değil, biz diyenlerin partisidir. AK Parti, milletimizin içinden çıkan bir partidir. Milletimizin ta kendisidir” dedi 

ÖNÜMÜZDE BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR
Seymen, “Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Sancağı yere düşürmemek için gece gündüz çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Partimizin hizmet bayrağını daha yükseklere çıkarmak için o ruh, o azim, o kararlılık bizde var. Liderimizin dediği gibi iman varsa imkan da vardır.. Yeni yönetim olarak 2023 hedeflerimize giderken çok önemli görevlere ve başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

GÖLCÜK ANKARA’DAN GÜZEL GÖRÜNÜYOR
Başkan Seymen ile ilçedeki yatırımları da anlattı “Gölcük Ankara’dan çok güzel görünüyor. İlçemizde bir çok yatırım devam ediyor.  Belediye başkanımız gece gündüz çalışıyor. Başkanımız en az 15 kere Kentsel dönüşüm için İstanbul ve Ankara’ya gitti. Kentsel dönüşüm uzun bir süreç ama Kentsel dönüşümde büyük yol aldık. Halkımız Belediye Başkanımızın çalışmalarından çok memnun. Gölcük diğer ilçelere oranla daha şanslı. Komşumuz Kartepe’de Devlet hastanesi yokken. Bizim ikinci Devlet Hastanemiz ve sağlık kompleksimiz  yapılıyor. Bir çok ilçede Millet Bahçesi yokken bizde iki tane millet bahçesi olacak. Askeri alanla ilgili çalışmalar devam ediyor. Her şey Gölcük için güzel olacak”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.