LASTİK İŞ
ismail

SEYMEN “CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ MOTİVE ETTİ”

Asayiş 09.11.2020 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SEYMEN “CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ MOTİVE ETTİ”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen hafta sonu yapılan AK Parti Kocaeli 7. Olağan kongresini değerlendirdi.

Başkan Seymen “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ak Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Başkan seçilerek görevine devam eden İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ve yönetimini tebrik ediyor, kutlu görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum”dedi.  CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ MOTİVE ETTİ Başkan Seymen “Kocaeli’mize hayırlı olsun. Hem İzmir depremi hem de pandemi olması dolayısıyla her zaman dillere destan olan kongremiz bu defa daha buruk ve sakin geçti. Her şeye rağmen Recep Tayyip Erdoğan’ın salona gelişi, konuşması, teşkilatı ile hemhal olması bizleri motive etti. Genel Başkanımızın yanı sıra salona son Başbakanımız, İzmir milletvekilimiz Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız n Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Fatih Şahin gibi isimlerin yanı sıra bakanlarımızın bir kısmı da teşrif ettiler. Kendileriyle sohbet etme fırsatı bulduk.  GÖLCÜK OLARAK TAM KADRO KATILDIK Başkan Seymen “Kongremizden gözlemlediğim, ilk günkü heyecanla inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Gencinden yaşlısına, Ardahanlısından Erdinelisine heyecanımızı, çalışma azmimimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyoruz. Kongremize Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tam kadro katılım sağladık. Delegelerimizin sağlık sorunları yaşayanları hariç tamamı oylarını kullandılar. Kongreye katılarak Liderine güç veren, İlçe teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan, partimize üye olan, gönül veren tüm hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Pandemi nedeniyle katılımı sınırlı tutsak da dava arkadaşlarımız orada bizleri yalnız bırakmadılar.  TOPLU AÇILIŞLAR YAPILDI Başkan Seymen “Kongreden sonra Cumhurbaşkanımız toplu açılış törenine katıldılar. 155 kalemlik 3 Milyar TL yi bulan yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi. “Aşkınan koşan yorulmaz” diyerek milletimiz için çalışmaya, yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Milli teknoloji hamlesiyle dijital gelecekte yerimizi alacağımız çalışmalar yapıyoruz. Bir yanda İslam düşmanları, işgalciler, ekonomi lobileri ile savaşırken diğer yandan taş üstüne taş koymaya önem gösteriyoruz. Bugün yedi düvele karşı teslim olmayan bir Türkiye var. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. O dik durdukça Türkiye dik duracak, İslam coğrafyası dik duracak. Sözlerime son verirken, Karabağ’ın özgürleşmesinde kilit noktalardan biri olan Şuşa şehrinin işgalden kurtarılmasını tebrik ediyorum. Allah Azerbaycanlı kardeşlerimize yardım etsin. Biz Türkiye olarak maddi, manevi, askeri, lojistik destekler vermeyi sürdüreceğiz. İşgalci Ermenistan er ya da geç işgal ettiği topraklardan kaçacak. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen hafta sonu yapılan AK Parti Kocaeli 7. Olağan kongresini değerlendirdi.

Başkan Seymen “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ak Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Başkan seçilerek görevine devam eden İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ve yönetimini tebrik ediyor, kutlu görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum”dedi. 

CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ MOTİVE ETTİ
Başkan Seymen “Kocaeli’mize hayırlı olsun. Hem İzmir depremi hem de pandemi olması dolayısıyla her zaman dillere destan olan kongremiz bu defa daha buruk ve sakin geçti. Her şeye rağmen Recep Tayyip Erdoğan’ın salona gelişi, konuşması, teşkilatı ile hemhal olması bizleri motive etti. Genel Başkanımızın yanı sıra salona son Başbakanımız, İzmir milletvekilimiz Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız n Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Fatih Şahin gibi isimlerin yanı sıra bakanlarımızın bir kısmı da teşrif ettiler. Kendileriyle sohbet etme fırsatı bulduk. 

GÖLCÜK OLARAK TAM KADRO KATILDIK
Başkan Seymen “Kongremizden gözlemlediğim, ilk günkü heyecanla inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Gencinden yaşlısına, Ardahanlısından Erdinelisine heyecanımızı, çalışma azmimimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyoruz. Kongremize Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tam kadro katılım sağladık. Delegelerimizin sağlık sorunları yaşayanları hariç tamamı oylarını kullandılar. Kongreye katılarak Liderine güç veren, İlçe teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan, partimize üye olan, gönül veren tüm hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Pandemi nedeniyle katılımı sınırlı tutsak da dava arkadaşlarımız orada bizleri yalnız bırakmadılar. 

TOPLU AÇILIŞLAR YAPILDI
Başkan Seymen “Kongreden sonra Cumhurbaşkanımız toplu açılış törenine katıldılar. 155 kalemlik 3 Milyar TL yi bulan yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi. “Aşkınan koşan yorulmaz” diyerek milletimiz için çalışmaya, yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Milli teknoloji hamlesiyle dijital gelecekte yerimizi alacağımız çalışmalar yapıyoruz. Bir yanda İslam düşmanları, işgalciler, ekonomi lobileri ile savaşırken diğer yandan taş üstüne taş koymaya önem gösteriyoruz. Bugün yedi düvele karşı teslim olmayan bir Türkiye var. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. O dik durdukça Türkiye dik duracak, İslam coğrafyası dik duracak. Sözlerime son verirken, Karabağ’ın özgürleşmesinde kilit noktalardan biri olan Şuşa şehrinin işgalden kurtarılmasını tebrik ediyorum. Allah Azerbaycanlı kardeşlerimize yardım etsin. Biz Türkiye olarak maddi, manevi, askeri, lojistik destekler vermeyi sürdüreceğiz. İşgalci Ermenistan er ya da geç işgal ettiği topraklardan kaçacak. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.