LASTİK İŞ
ismail

SEYMEN’DEN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

Asayiş 06.07.2019 - 15:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN’DEN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçemiz adına önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçemiz adına önemli çalışmaların yapıldığını ifade ederek “Sağlık konusunda büyük yatırımlar var” dedi.  ULAŞLI PTT YENİDEN AÇILIYOR Başkan Seymen, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “Bilindiği gibi Ulaşlı halkımız, postanenin bu noktada hizmete girmesini istiyordu. Halkımıza bunun müjdesini verebiliriz. Belediyemiz PTT’ye bir yer tahsisinde bulunacak. Çalışacak elemanları da belediye bulacak. Buradaki postane, zarar edecek bile olsa halkımızın hizmetinde olacak. Bu konuda Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz” dedi. BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “İlçemizde belediyemiz ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları kapsamında, Gölcük’ün tüm noktalarına ilgili ekipler yetişiyor. Yapılan uygulamalarla Gölcük’ün her noktasına giden ekipler, ilçe genelinde kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda gayretli bir çalışmanın olduğunu da söylemek mümkün. Bu konuda da Belediye Başkanı’mız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği günden bu yana bu konuda sıkı bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Temiz bir Gölcük için elini her zaman taşın altına koyuyor” dedi. SAĞLIK’TA SEVİYE ATLIYORUZ Sağlık konusunda üst sınıf hizmet verilecek İlçemizdeki sağlık yatırımlarına değinen Başkan Seymen, “Sağlık yatırımları açısından ilçemizde birçok adımın atıldığını da söyleyebiliriz. Yeni devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Bu hastanemizin A sınıfı ve 300 yataklı olarak açılması adına çalışmalar sürdürülüyor. Gölcük’te Yüzbaşılar, Düzağaç ve Yunus Emre mahalleleri için aile sağlığı merkezleri yapılacak. Yine ilçemizde Gölcük 2 No’lu 112 Acil Sağlık yıkılacak ve yeniden yapılacak. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne  prefabrik ek hizmet binası da yapılacak. Görüldüğü üzere ilçemizde büyük bir sağlık yatırımı söz konusu. Bu çalışmalarla birlikte halkımıza sağlık konusunda üst sınıf bir hizmet verilmiş olacak” dedi. EKONOMİYİ İYİ DÖENM BEKLİYOR Sözlerine ülke gündemi hakkında konuşarak son veren Başkan Seymen, “Ülke ekonomisi hakkında da güzel gelişmeler yaşanıyor. Borsa yükselişte ve dolar da inişe geçti. S-400’lerin ülkemize gelişi gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump arasında bir mutabakat söz konusu. Genel anlamda ekonomi ile ilgili olarak önemli adımların atıldığını görmekteyiz. Ülkemizin daha da ileriye gitmesi adına atılan  büyük adımlarla birlikte ekonomimizi daha iyi bir dönem bekliyor” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçemiz adına önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçemiz adına önemli çalışmaların yapıldığını ifade ederek “Sağlık konusunda büyük yatırımlar var” dedi. 

ULAŞLI PTT YENİDEN AÇILIYOR
Başkan Seymen, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “Bilindiği gibi Ulaşlı halkımız, postanenin bu noktada hizmete girmesini istiyordu. Halkımıza bunun müjdesini verebiliriz. Belediyemiz PTT’ye bir yer tahsisinde bulunacak. Çalışacak elemanları da belediye bulacak. Buradaki postane, zarar edecek bile olsa halkımızın hizmetinde olacak.
Bu konuda Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR
Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “İlçemizde belediyemiz ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları kapsamında, Gölcük’ün tüm noktalarına ilgili ekipler yetişiyor. Yapılan uygulamalarla Gölcük’ün her noktasına giden ekipler, ilçe genelinde kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda gayretli bir çalışmanın olduğunu da söylemek mümkün. Bu konuda da Belediye Başkanı’mız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği günden bu yana bu konuda sıkı bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Temiz bir Gölcük için elini her zaman taşın altına koyuyor” dedi.

SAĞLIK’TA SEVİYE ATLIYORUZ
Sağlık konusunda üst sınıf hizmet verilecek
İlçemizdeki sağlık yatırımlarına değinen Başkan Seymen, “Sağlık yatırımları açısından ilçemizde birçok adımın atıldığını da söyleyebiliriz. Yeni devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Bu hastanemizin A sınıfı ve 300 yataklı olarak açılması adına çalışmalar sürdürülüyor. Gölcük’te Yüzbaşılar, Düzağaç ve Yunus Emre mahalleleri için aile sağlığı merkezleri yapılacak. Yine ilçemizde Gölcük 2 No’lu 112 Acil Sağlık yıkılacak ve yeniden yapılacak. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne  prefabrik ek hizmet binası da yapılacak. Görüldüğü üzere ilçemizde
büyük bir sağlık yatırımı söz konusu. Bu çalışmalarla birlikte halkımıza sağlık konusunda üst sınıf bir hizmet verilmiş olacak” dedi.

EKONOMİYİ İYİ DÖENM BEKLİYOR
Sözlerine ülke gündemi hakkında konuşarak son veren Başkan Seymen, “Ülke ekonomisi hakkında da güzel gelişmeler yaşanıyor. Borsa yükselişte ve dolar da inişe geçti. S-400’lerin ülkemize gelişi gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump arasında bir mutabakat söz konusu. Genel anlamda ekonomi ile ilgili olarak önemli adımların atıldığını görmekteyiz. Ülkemizin daha da ileriye gitmesi adına atılan  büyük adımlarla birlikte ekonomimizi daha iyi bir dönem bekliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.