LASTİK İŞ
ismail

SEYMEN'DEN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AYNACI'YA TEPKİ

Asayiş 25.05.2020 - 21:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN'DEN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AYNACI'YA TEPKİ

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı'nın kent bayramlaşmasıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Seymen "Dini ve milli bayramlarımız kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için en güzel vesile iken, böyle bir günde bile, toplumu ayrıştıracak siyasi söylemler üretilmesi bizleri ziyadesiyle üzmüştür."

Ak Parti İlçe Başkanı Seymen'in açıklaması şöyle; "AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığımızın 24.05.2020 tarihinde yaptığı ve Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in de katıldığı bir dizi programın İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Sayın İsmail Aynacı tarafından,  “kent bayramlaşması” olarak adlandırması ve kendilerinin bunun dışında bırakılarak ayrımcılık yapıldığını ifade etmesi, bu çerçevede yersiz ve manevi duyguların yükseldiği bu özel günlerde, maalesef; milletimizi ayrıştırmaya yönelik açıklamalar olmuştur. Seçildiği günden bu yana parti rozetini çıkararak, ilçemizde siyasi görüşüne bakmaksızın herkese eşit hizmet anlayışıyla, her geçen gün gönüllerdeki yerini daha da sağlamlaştıran Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in hedef alınması, açıklamanın en talihsiz bölümü olmuştur.  Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer KATIRCIOĞLU, Gölcük Belediyesi’ni, ardından Gölcük Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu’nu ziyaret etmiştir.  Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım SEZER de, Sayın Milletvekilimize eşlik etmiştir.  Yine; açıklamada iddia edildiğinin aksine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın resmî kutlama usul ve esasları, “Ulusal ve Resmî Bayramlarda Yapılacak Tören Yönetmeliği’nde” düzenlemiştir.  Unutulmamalı ki; pandemi süreci sona erdiğinde, bütün siyasi parti temsilcileriyle yeniden yan yana gelip, birlik ve beraberliğimizin simgesi dini ve milli bayramlarımızı yine kutlayacağız. Yaptığımız açıklamaların, bu birliğe zarar verecek seviyeden uzak olması, hepimizin sorumluluğu olmalıdır. Saygılarımla kamuoyunun bilgisine sunarım."
Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı'nın kent bayramlaşmasıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Seymen "Dini ve milli bayramlarımız kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için en güzel vesile iken, böyle bir günde bile, toplumu ayrıştıracak siyasi söylemler üretilmesi bizleri ziyadesiyle üzmüştür."

Ak Parti İlçe Başkanı Seymen'in açıklaması şöyle;

"AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığımızın 24.05.2020 tarihinde yaptığı ve Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in de katıldığı bir dizi programın İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Sayın İsmail Aynacı tarafından,  “kent bayramlaşması” olarak adlandırması ve kendilerinin bunun dışında bırakılarak ayrımcılık yapıldığını ifade etmesi, bu çerçevede yersiz ve manevi duyguların yükseldiği bu özel günlerde, maalesef; milletimizi ayrıştırmaya yönelik açıklamalar olmuştur.
Seçildiği günden bu yana parti rozetini çıkararak, ilçemizde siyasi görüşüne bakmaksızın herkese eşit hizmet anlayışıyla, her geçen gün gönüllerdeki yerini daha da sağlamlaştıran Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in hedef alınması, açıklamanın en talihsiz bölümü olmuştur. 
Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer KATIRCIOĞLU, Gölcük Belediyesi’ni, ardından Gölcük Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu’nu ziyaret etmiştir. 
Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım SEZER de, Sayın Milletvekilimize eşlik etmiştir. 
Yine; açıklamada iddia edildiğinin aksine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın resmî kutlama usul ve esasları, “Ulusal ve Resmî Bayramlarda Yapılacak Tören Yönetmeliği’nde” düzenlemiştir. 
Unutulmamalı ki; pandemi süreci sona erdiğinde, bütün siyasi parti temsilcileriyle yeniden yan yana gelip, birlik ve beraberliğimizin simgesi dini ve milli bayramlarımızı yine kutlayacağız. Yaptığımız açıklamaların, bu birliğe zarar verecek seviyeden uzak olması, hepimizin sorumluluğu olmalıdır.
Saygılarımla kamuoyunun bilgisine sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.