LASTİK İŞ

SEYMEN ''EN YÜCE MESLEK ÖĞRETMENLİK''

Gündem 23.11.2019 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ''EN YÜCE MESLEK ÖĞRETMENLİK''

AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

Topluma faydalı, sağlıklı, bilgili, vatan-millet sevgisi üst düzeyde bireylerin yetiştirilmesinde ailelerin olduğu kadar öğretmenlerimizin de büyük görevi vardır.İlkokuldan üniversiteye kadar uzanan eğitim sürecinde bireylerin hem eğitsel hem de kişilik gelişimi öğretmenlerimizin de dokunuşlarıyla şekillenir.Nitekim Hz. Ali'nin 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' sözü öğretmenlik mesleğinin ne kadar yüce olduğunu işaret etmektedir. Bir ulusun gelişmiş ülkeler düzeyine erişebilmesi; egitim ve öğretimin kaliteli ve özverili yürütülmesi ile mümkün olabilir.Bu vesileyle büyük gayretle evlatlarımızı yetiştirip, onları topluma kazandıran, mesai mefhumu gözetmeden her an çocuklarımız ve aileleriyle iletişim halinde olan fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenlerimiz ve merhum bütün öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularıyla anıyorum. Çetin SEYMEN Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı
AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

Topluma faydalı, sağlıklı, bilgili, vatan-millet sevgisi üst düzeyde bireylerin yetiştirilmesinde ailelerin olduğu kadar öğretmenlerimizin de büyük görevi vardır.İlkokuldan üniversiteye kadar uzanan eğitim sürecinde bireylerin hem eğitsel hem de kişilik gelişimi öğretmenlerimizin de dokunuşlarıyla şekillenir.Nitekim Hz. Ali'nin 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' sözü öğretmenlik mesleğinin ne kadar yüce olduğunu işaret etmektedir. Bir ulusun gelişmiş ülkeler düzeyine erişebilmesi; egitim ve öğretimin kaliteli ve özverili yürütülmesi ile mümkün olabilir.Bu vesileyle büyük gayretle evlatlarımızı yetiştirip, onları topluma kazandıran, mesai mefhumu gözetmeden her an çocuklarımız ve aileleriyle iletişim halinde olan fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenlerimiz ve merhum bütün öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularıyla anıyorum.

Çetin SEYMEN
Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.