LASTİK İŞ

SEYMEN ''GÖLCÜK’ÜN SORUNLARINI KONUŞTUK''

Asayiş 21.06.2020 - 14:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ''GÖLCÜK’ÜN SORUNLARINI KONUŞTUK''

Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen Gölcük Gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen “Bu hafta teşkilatımızın aslında temel direği mahalle teşkilatlarımızın toplantı ve çalışmalarına iştirak ettik. Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Seser ile birlikte İhsaniye Merkez mahallemizin teşkilat toplantısına katılarak mahalle başkanı ve yöneticilerimizle mahalledeki sorunları konuştuk”dedi.

‘MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUM’ Partilerinin çalışmalarına değinen Başkan Seymen, “AK Parti Gölcük Teşkilatı olarak normalleşme döneminde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta teşkilatımızın uç beyleri, aslında temel direği olan mahalle teşkilatlarımızın toplantı ve çalışmalarına iştirak ettik. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte İhsaniye Merkez Mahallemizin teşkilat toplantısına katılarak mahalle başkanı ve yöneticilerimizle hasbihal etme şansı bulduk. Ardından Merkez Mahallemizin toplantısına katıldık. Bizim en büyük becerimiz, çok çalışmaktır. Koronavirüs sürecinin öncesinde, sırasında ve sonrasında mahalle teşkilatlarımız, bir gün olsun durmadılar. Biz seçimden seçime değil, her gün hemşerileriyle hemhal olmaya çalışan, arz ve taleplerini ilgili makamlara iletip vatandaşın sıkıntılarına derman olmaya çalışan bir teşkilatız. Mahalle teşkilatlarımızdan çok memnunum, çalışmalarını aynı gayret ve azimle devam ettirmelerini diliyorum” dedi. ‘İLÇEMİZLE ÇOK İLGİLİLER’ Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Şehrimizin meselelerini hep birlikte ele almak üzere İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımız ile birlikte koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Bu, koronavirüs sürecinden sonra gerçekleştirdiğimiz ilk toplantı oldu. İlçemizin ve şehrimizin sorun ve taleplerini ilettiğimiz verimli bir toplantı yapıldı. İl Başkanımız da, Büyükşehir Belediye Başkanımız da ilçemizle çok ilgililer. Bu konuda AK Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak kendimi şanslı hissediyorum. Bizim 18 yıllık iktidar başarımızın en büyük sırlarından birisi de uyum içerisinde çalışmaktır. Yönetici kadroların birbiriyle uyum içerisinde olması, hizmetlere de yansıyor. İnşallah bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sözlerime son verirken Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın defaatle ifade ettiği gibi sağlık çalışanlarımız ve büyüklerimiz için maske + sosyal mesafe + hijyen konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini hemşerilerimden istirham ediyor, tüm halkımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen Gölcük Gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen “Bu hafta teşkilatımızın aslında temel direği mahalle teşkilatlarımızın toplantı ve çalışmalarına iştirak ettik. Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Seser ile birlikte İhsaniye Merkez mahallemizin teşkilat toplantısına katılarak mahalle başkanı ve yöneticilerimizle mahalledeki sorunları konuştuk”dedi.

‘MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUM’
Partilerinin çalışmalarına değinen Başkan Seymen, “AK Parti Gölcük Teşkilatı olarak normalleşme döneminde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta teşkilatımızın uç beyleri, aslında temel direği olan mahalle teşkilatlarımızın toplantı ve çalışmalarına iştirak ettik. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte İhsaniye Merkez Mahallemizin teşkilat toplantısına katılarak mahalle başkanı ve yöneticilerimizle hasbihal etme şansı bulduk. Ardından Merkez Mahallemizin toplantısına katıldık. Bizim en büyük becerimiz, çok çalışmaktır. Koronavirüs sürecinin öncesinde, sırasında ve sonrasında mahalle teşkilatlarımız, bir gün olsun durmadılar. Biz seçimden seçime değil, her gün hemşerileriyle hemhal olmaya çalışan, arz ve taleplerini ilgili makamlara iletip vatandaşın sıkıntılarına derman olmaya çalışan bir teşkilatız. Mahalle teşkilatlarımızdan çok memnunum, çalışmalarını aynı gayret ve azimle devam ettirmelerini diliyorum” dedi.
‘İLÇEMİZLE ÇOK İLGİLİLER’
Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Şehrimizin meselelerini hep birlikte ele almak üzere İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımız ile birlikte koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Bu, koronavirüs sürecinden sonra gerçekleştirdiğimiz ilk toplantı oldu. İlçemizin ve şehrimizin sorun ve taleplerini ilettiğimiz verimli bir toplantı yapıldı. İl Başkanımız da, Büyükşehir Belediye Başkanımız da ilçemizle çok ilgililer. Bu konuda AK Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak kendimi şanslı hissediyorum. Bizim 18 yıllık iktidar başarımızın en büyük sırlarından birisi de uyum içerisinde çalışmaktır. Yönetici kadroların birbiriyle uyum içerisinde olması, hizmetlere de yansıyor. İnşallah bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sözlerime son verirken Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın defaatle ifade ettiği gibi sağlık çalışanlarımız ve büyüklerimiz için maske + sosyal mesafe + hijyen konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini hemşerilerimden istirham ediyor, tüm halkımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.